Σόφη Χρυσάνθου: Τα πρώτα λόγια της μετά την διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή "Όλα στον αέρα"


Σόφη Χρυσάνθου: Τα πρώτα λόγια της μετά την διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή "Όλα στον αέρα"

\"Tα άσχημα, θα τα πω \"μαθήματα\" γιατί είναι αυτά που μου δίδαξαν πολλά κι είναι αυτά που θα με οδηγήσουν ακόμη πιο δυνατή στο παρακάτω\"

Η Σόφη Χρυσάνθου από την Παρασκευή που μας πέρασε βρίσκεται εκτός της απογευματινής εκπομπής του ΡΙΚ "Όλα στον αέρα" όπου βρισκόταν μαζί με τον Αλέξανδρο Ταραμουντά και τον Ανδρέα Αναστασίου. Το ΡΙΚ την απέλυσε από την εκπομπή χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αλλά διέρρευσε μόνο πως η διεύθυνση ήθελε να κάνει αλλαγές

Εκείνη κράτησε σιγή ιθχύος για την απόλυση της μέχρι πριν από λίγες ώρες όπου μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram:

"The End...
Κι όμως, μετά από αυτό το τέλος θα κρατήσω μόνο τα καλά, νιώθω ευγνώμων και προχωρώ. Χαίρομαι που το βίωσα για όσο ήταν εφικτό να κρατήσει. Όσο για τα άσχημα, θα τα πω "μαθήματα" γιατί είναι αυτά που μου δίδαξαν πολλά κι είναι αυτά που θα με οδηγήσουν ακόμη πιο δυνατή στο παρακάτω...

Γι' άλλη μια φορά θα πω πως:"Ότι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο.Κάτι έχουμε να διδαχτούμε από αυτό.Κάποιο μήνυμα να πάρουμε..." Είμαι πολύ περήφανη γι'αυτά που πρόσφερα. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, τη συνείδηση μου καθαρή και με τα ίδια πιστεύω που είχα πάντοτε ως άνθρωπος. Με καθαρή καρδιά θα σας πω λοιπόν πως:"Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή που έρχεται για να σου δείξει το σωστό δρόμο. Αυτόν που θα σου διδάξει πως ανθίζουν και μοσχοβολάνε πάλι τα όνειρα σου..."

Σας ευχαριστώ αληθινά για όσες φορές με κάνατε να νιώσω πως μίλησα στην καρδιά σας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.Στο χέρι μας είναι να τα δημιουργήσουμε»

Tags σοφη χρυσανθου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8656 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5185 s // Total time: 2.3841 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X