Η δήλωση του Γιάννη Καρεκλά για το βίντεο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο


Η δήλωση του Γιάννη Καρεκλά για το βίντεο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

\"Η δημοσίευση έγινε από συνεργάτες μου που πήγαν μαζί μου στο Προεδρικό\"

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τον Γιάννη Καρεκλά στο Προεδρικό όπου ακούγεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να συνομιλεί με δημοσιογράφο και η συζήτηση καταγράφηκε ενώ δεν θα έπρεπε καθώς δεν ενέπιπτε στο περιεχόμενο της συνέντευξης. 

Ο δημοσιογράφος έκανε δήλωση μέσω ανακοίνωσης που εστάλη από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Διαβάστε πιο κάτγω αυτούσια τη δήλωση του Γιάννη Καρεκλά: 

"Κυκλοφορεί από χτες ένα βίντεο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εμένα από συνέντευξη που πήρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η δημοσίευση ενός αποσπάσματος συνομιλίας ενός δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό ηγέτη, που δεν ενέπιπτε στο περιεχόμενο της συνέντευξης, συνιστά δείχτη ανηθικότητας, αισχρότητας και προστυχιάς. Και η δημοσίευση έγινε από συνεργάτες μου που πήγαν μαζί μου στο Προεδρικό.

Για αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα ακόλουθα:

Αυτή η συνομιλία - της οποίας το περιεχόμενο δεν θυμάμαι ποσώς- ήταν πριν ξεκινήσει συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς εμένα και το Χρύσανθο Τσουρούλλη πριν τέσσερα χρόνια και δύο μήνες (19.1.2018). Και παρά την προτροπή μου όπως κλείσουν τα μικρόφωνα για μια άνευ ενδιαφέροντος συνομιλία για το ευρύτερο κοινό, ο επιτήδειος κράτησε το απόσπασμα και το δημοσιεύει τώρα τέσσερα χρόνια μετά.

Για σκοπούς αλήθειας δημοσιεύω φωτογραφίες τριών συνεντεύξεων όπως και τις γωνίες λήψης των σχετικών εικόνων για τις απαραίτητες συγκρίσεις (τρόπος καθίσματος, ενδυμασία κα) και να αντιληφθεί ο κάθε ένας που βρίσκεται η αλήθεια.

Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση ενός εκάστου.

Γιάννης Καρεκλάς". 

Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 


 

Tags ΣΙΓΜΑ, γιάννης καρεκλάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1043 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3390 s // Total time: 2.4433 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X