Η Naomi Campbell πόζαρε πρώτη φορά με την κόρη της!


Η Naomi Campbell πόζαρε πρώτη φορά με την κόρη της!

Το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue που έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα!  

Τον Μάιο του 2021 η είδηση πως η Naomi Campbell έγινε μαμά σε ηλικία 51 χρονών έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το θρυλικό μοντέλο ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μία τρυφερή φωτογραφία.

Στο post είδαμε τα μικρά πατουσάκια του παιδιού, με την Campbell να γράφει στη λεζάντα: “Ένα όμορφο μικρό θαύμα με διάλεξε για μαμά του. Είναι τιμητικό για εμένα να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον δεσμό ζωής που τώρα μοιράζομαι με τον μικρό μου άγγελο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη.”

Χθες, 14 Φεβρουαρίου, η βρετανική Vogue δημοσίευσε το εξώφυλλο Μαρτίου με την Naomi να κρατάει αγκαλιά την κορούλα της. Μια φωτογραφία που σε λίγα λεπτά έγινε viral καθώς είναι η πρώτη εικόνα του μωρού της.

Το όνομα που πήρε η μικρή δεν έγινε γνωστό ακόμη αφού η Campbell θέλει να το κρατήσει απόρρητο ενώ δεν θέλει να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για τη γέννησή, αν και έχει ήδη γίνει γνωστό ότι έγινε μέσω παρένθετης μητέρας. Η μόνη δήλωση που έχει κάνει είναι: “Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου”.

Δείτε στη madamefigaro.cy τη σχετική εικόνα.
 

Tags Naomi Campbell, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, κόρη, vogue


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1572 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3669 s // Total time: 3.5241 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X