Ντέμης Νικολαΐδης: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια! [εικόνες]


Ντέμης Νικολαΐδης: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια! [εικόνες]

Τα στιγμιότυπα που φουντώνουν τις φήμες ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο.  

Τελικά αυτοί που λένε πως τίποτα δεν μένει κρυφό έχουν δίκιο! Μπορεί ο Ντέμης Νικολαϊδης να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, οι φήμες που τον θέλουν σε σχέση δεν άργησαν να ξεκινήσουν και μάλιστα με ντοκουμέντα.

Περίπου επτά μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους και από τότε έχουν γίνει πολλά.

Η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη και η σχέση τους έχει περάσει τα βασικά στάδια. Η Δέσποινα έχει γνωρίσει τους γονείς του ηθοποιού, ενώ από την άλλη ο ίδιος έχει άριστες σχέσεις με τα παιδιά της αγαπημένης του. Ωστόσο, για τον Ντέμη Νικολαϊδη δεν είχε βγει τίποτα στη δημοσιότητα παρά μόνο οι φήμες πως είναι σε σχέση με πρώην παίκτρια του GNTM, τις οποίες και διέψευσε κατηγορηματικά.

Η έξοδος του Ντέμη με πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια

Το περιοδικό Ciao όμως έβγαλε ντοκουμέντα στη δημοσιότητα από έξοδο του Ντέμη με πολύ καλή παρέα! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του εν λόγω περιοδικού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διασκέδασε σε μαγαζί του Ψυχικού μαζί με φίλους και ξανθιά αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA.

Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ του Ciao, o Ντέμης Νικολαϊδης συνοδευόμενος από τους φίλους του κάθισαν στο τραπέζι τους και εκείνος πήρε μια άδεια καρέκλα την οποία τοποθέτησε δίπλα του. Λίγο αργότερα μπήκε στο μαγαζί η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου και έκατσε στο πλάι του.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα! Η ατμόσφαιρα ήταν όλο και πιο ευχάριστη και όλο και πιο οικεία ανάμεσα στους δυο. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι τρυφερές κινήσεις. Έδειχναν σαν δυο άνθρωποι που απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χαλαρός και άνετος ο Ντέμης Νικολαϊδης κουβέντιασε με την παρουσιάστρια και συχνά οι δυο τους έγερναν ο ένας προς τον άλλον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ciao! Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 

Πηγή: youweekly.gr 
 

Tags ντεμης νικολαιδης, κατερινα παναγοπουλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0187 s // Total time: 0.0191 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X