Τα trends που θα δούμε σε γάμους το 2022!


Τα trends που θα δούμε σε γάμους το 2022!

Σου δίνουμε inspo για τον γάμο σου!

Κάθε καινούργια χρονιά σηματοδοτεί και μια καινούργια σελίδα για την ιστορία των γάμων αφού έρχονται στην επιφάνεια τάσεις που θα κυριαρχήσουν. Οι τάσεις είναι πολλές και διαφορετικές και σίγουρα μπορεί να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

1. Pearls all the way

Οι πέρλες λοιπόν είναι μια μεγάλη τάση που πρόκειται να δούμε σε γάμους του 2022. Οι πέρλες δεν κατέχουν τη θέση ενός απλού αξεσουάρ αλλά έχουν κυρίαρχη θέση αφού φαίνεται πως η τάση θέλει τις πέρλες να υπάρχουν τόσο στο βέλος, στα νυφικά παπούτσια, στο νυφικό χτένισμα ακόμη και στη γαμήλια τούρτα. Σαφώς, οι πέρλες δίνουν μια ρομαντική πινελιά στην ολική ατμόσφαιρά αλλά είναι και ταυτόχρονα μια κλασσική και διαχρονική τάση που προσθέτει κομψότητα …so pearl it is!!!

2. Bows, Bows, Bows

Ακόμη μια τάση για το 2022 είναι οι φιόγκοι. Φαίνεται πως οι φιόγκοι είναι ένα άλλο ένα αξεσουάρ που δεν κοσμεί μόνο τα μαλλιά της νύφης αλλά μπορεί να φορεθεί στα νυφικά παπούτσια ενώ μεγάλη τάση είναι και οι φιόγκοι στο νυφικό και συγκεκριμένα οι μεγάλη φιόγκοι όπου συνήθως κοσμούν το πίσω μέρος του νυφικού δίνοντας έτσι μια πολύ επιβλητική αλλά και ρομαντική νότα.

3. Baby’s breath

Όσο αφορά την τάση που κυριαρχεί στη διακόσμηση και κυρίως στα άνθη μεγάλη απήχηση έχει το γυψόφυλλο όπου αποτελεί κύριο στοιχείο διακόσμησης για τους γάμους του 2022. Αν και έχουμε ξαναδεί το γυψόφυλλο σε συνδυασμό με άλλα άνθη σε προηγούμενα χρόνια, φέτος το γυψόφυλλο κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αφού μπορεί να διακοσμηθεί ακόμη και μόνο του. Παρότι είναι ένα μικρό άνθος προσθέτοντας το σε διάφορους χώρους όπως στο χώρο της δεξίωσης ακόμη και στην εκκλησία σε συνδυασμό με διάφορα μεγέθη κεριών αμέσως κάνει το χώρο ακόμη πιο λαμπερό και φινετσάτο.

4. Champagne tower

Η σαμπάνια δεν μπορεί να λείπει από ένα γάμο…να ένας αλλιώτικος και εντυπωσιακός τρόπος να προσφέρεις τη σαμπάνια στους καλεσμένους σου….Φτιάχνοντας ένα πύργο από σαμπάνια! Στοιβάζοντας πολλά ποτήρια το ένα πάνω στο άλλο και έχοντας στη κορυφή ένα ποτήρι περιχύετε η σαμπάνια σε όλα τα ποτήρια. Θα χαρακτηρίζαμε αυτό τη τάση ως ένα σιντριβάνι από σαμπάνια που το μόνο σίγουρο είναι πως θα αφήσει τους καλεσμένους άφωνους.

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Γαμος, Trends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5286 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3478 s // Total time: 2.8763 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X