Πώς να βρεις το νυφικό των ονείρων σου;


Πώς να βρεις το νυφικό των ονείρων σου;

Τι είναι ο γάμος χωρίς ένα εντυπωσιακό νυφικό;

Η επιλογή νυφικού είναι μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία αλλά και ταυτόχρονα αγχωτική θα χαρακτήριζα. Πολλές φορές έχουμε ακούσει πως όταν βρεις το ιδανικό νυφικό για εσένα θα το νιώσεις από τη πρώτη κιόλας στιγμή που θα το δοκιμάσεις… και φυσικά θα το νιώσεις αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα να σε κατακλύζει. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συμβουλές οι οποίες είναι χρήσιμες κατά την επιλογή του νυφικού. 

Αρχικά, πριν την επίσκεψη σου σε ένα οίκο νυφικών, θα ήταν καλά να έχεις μια εικόνα του τι θα ήθελες. Για αυτό, πριν ξεκινήσεις τα ραντεβού, αναζήτησε οίκους νυφικών, μπες στο Pinterest και άντλησε έμπνευση, ρώτησε φίλους και συγγενείς ή απλά… ακολούθησε το ένστικτό σου. Φυσικά, πρέπει να λάβεις υπόψη την εποχή που θα γίνει ο γάμος, όπως για παράδειγμα χειμώνα ή καλοκαίρι και φυσικά το χώρο της δεξίωσης έτσι ώστε να μπορέσεις να προσαρμόσεις και το νυφικό σου. 

Επίσης, θα ήταν σημαντικό να θέσεις ένα budget. Έτσι, θα μπορέσεις να περιορίσεις τις επιλογές σου και θα μπορέσεις να αποφασίσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Μην φοβηθείς! Δοκίμασε διαφορετικά στυλ νυφικών ακόμα και αυτά τα οποία δεν είχες στο μυαλό σου. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πιο σίγουρη για την επιλογή σου. Και… που ξέρεις; η τελική επιλογή μπορεί να σε εκπλήξει επιλέγοντας ένα στυλ νυφικού που ποτέ δεν θα φανταζόσουν! 

Κάτι πολύ σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι πως εκείνη την τόσο μαγική μέρα πρέπει να λάμψεις εσύ! Για αυτό η επιλογή του νυφικού σου πρέπει να συνδέεται με τη προσωπικότητα σου και το πως εσύ φαντάζεσαι τον εαυτό σου εκείνη τη μέρα.

Κατά την επίσκεψη σου στον οίκο, θα ήταν καλό να φέρεις μαζί σου μια - δυο φίλες ή κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι το γούστο του. Μην ξεχνάς πως το νυφικό θα το φορέσεις εσύ και μόνο εσύ και δεν πρέπει να σε επηρεάζουν οι απόψεις των άλλων.

Το τελευταίο και το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως με την επιλογή του νυφικού σου σταματάς να αναζητάς άλλα νυφικά. Αυτό θα σε μπερδέψει …. Θυμήσου πως για να έχεις καταλήξει σε ένα νυφικό σημαίνει πως αυτό σου έχει κάνει το κλικ και είναι το νυφικό των ονείρων σου!

Η ώρα η καλή!

Από την Πόλυ Στυλιανού

Instagram: @polystylx

Facebook: @Makeup by Poly Stylianou

Tags Νυφικο, Γαμος, πολυ στυλιανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1584 s (234 Queries.) // Parse time: 1.1403 s // Total time: 3.2987 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X