Ο ασφαλέστερος τρόπος για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής! 


Ο ασφαλέστερος τρόπος για τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής! 

Το προϊόν που πρέπει να προσθέσεις στη wash routine σου.   

Ναι οι γυναίκες συχνά πυκνά ταλαιπωρούμαστε από λοιμώξεις του ουρογεννητικού μας συστήματος που επηρεάζουν τη ζωή μας ολόκληρη.

Η εμφάνισή τους δεν σχετίζεται απαραίτητα με τη μη τήρηση των συνθηκών υγιεινής στην περιοχή αλλά με πολλούς παράγοντες που μπορεί να διαταράσσουν τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και να μας κάνουν πιο επιρρεπείς σε λοιμώξεις. Και επειδή αρκετές σκοτούρες έχουμε στο κεφάλι μας κάθε μέρα, χρειαζόμαστε έτοιμες και ολοκληρωμένες λύσεις από ειδικούς που ξέρουν το ζήτημα καλύτερα από τον καθένα.

Η Eva Intima αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη παγκοσμίως σειρά γυναικείας φροντίδας, η οποία μέσα από 9 διαφορετικές κατηγορίες δίνει την πιο κατάλληλη επιλογή για να διαχειριστούμε το όποιο ζήτημα της ευαίσθητης περιοχής. Με συνθέσεις που συνδυάζουν το φυσικό τρόπο δράσης και τα πιο σύγχρονα συστατικά σε εύχρηστες μορφές προϊόντων, πάνε τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής αλλά και πολλά ακόμα γυναικεία ζητήματα σε άλλο επίπεδο.

Εσύ αρκεί να αναζητήσεις τη δική σου λύση στην Eva Intima και στο πιο κοντινό σου φαρμακείο.

Ουρολοίμωξη; 

Με ένα στικ την ημέρα… κάνε την ουρολοίμωξη πέρα!

Eva Intima Biolact υγρό καθαριστικό! 

Το πρώτο και μοναδικό υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με προβιοτικά και πρεβιοτικά.

Το EVA INTIMA® BIOLACT pH 3.5 αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο υγρό καθημερινού καθαρισμού που αποκαθιστά και διατηρεί τον προστατευτικό μικροβιολογικό φραγμό του δέρματος των έξω γεννητικών οργάνων. Η αποτελεσματική σύνθεση των EVA ΙNTIMA® DΑΙLY CLEANSERS (εκχυλίσματα βοτάνων, αναπλαστικές βιταμίνες και γαλακτικό οξύ) σε συνδυασμό με το καινοτόμο σύμπλοκο ECOSKIN® που προσφέρει πολύτιμα προβιοτικά (Lactobacillus casei & Lactobacillus acidophilus) και απαραίτητα πρεβιοτικά (α-γλυκοολιγοσακχαρίτες & β-φρουκτοολιγοσακχαρίτες), διασφαλίζει την ενίσχυση και ακεραιότητα του μικροβιώματος και των φυσικών αμυντικών μηχανισμών της περιοχής. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πρόληψη αιδοιοκολπίτιδων, η επιτυχής διαχείριση παθολογικών καταστάσεων οποιασδήποτε αιτιολογίας καθώς και η αποκατάσταση της τοπικής φυσιολογίας.

Η ένταξη του EVA INTIMA® BIOLACT pH 3.5 σε θεραπευτικά σχήματα διαχείρισης κολπίτιδων προσφέρει υψηλό αριθμό ωφέλιμων γαλακτοβακίλλων άμεσα και τοπικά ενισχύοντας την θεραπευτική αποκατάσταση των ασθενών αυτών.

  • Συμβιωτική δράση
  • Από την πρώτη περίοδο 
  • Ασφαλής για χρήση κατά την εγκυμοσύνη
  • Κατάλληλο για αποκλειστικά χορτοφάγους (vegans)

Με συστατικά φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας, Χωρίς σαπούνι, Χωρίς SLS & SLES, Χωρίς συνθετικά χρώματα

Πρακτική συσκευασία με αντλία 250ml.


 

Tags eva belle, μπανιο, περιποίηση, ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3548 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6720 s // Total time: 4.0268 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X