"Survivor": Δείτε την είσοδο και τα πρώτα λόγια που είπαν οι δυο νέοι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο [βίντεο]


"Survivor": Δείτε την είσοδο και τα πρώτα λόγια που είπαν οι δυο νέοι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο [βίντεο]

Νέες αφίξεις - προσθήκες στο \"Survivor\"

Νέο, "φρέσκο αίμα", είδαμε να κάνει την εμφάνισή του στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του "Survivor", που παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, λίγο πριν δώσει το σήμα για την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου, ανακοίνωσε την ένταξη δυο νέων παικτών στους διαγωνιζόμενους, και καλοσώρισε στον Άγιο Δομίνικο και στην οικογένεια του "Survivor", τους Τζο Μαριδάκη για την ομάδα των Μαχητών, και Στάθη Σχίζα, για την ομάδα των Διασήμων.

"Έχω κάποιες πανελλήνιες διακρίσεις στον στίβο, ασχολούμαι με αυτό. Τώρα σπουδάζω στην Καρδίτσα, στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κτηνιατρική. Σίγουρα να δεν δοκιμάσεις το Survivor δεν ξέρεις τι θα σε δυσκολέψει, αλλά επειδή είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας πιστεύω ότι η αναμέτρηση με τον ίδιο σου τον εαυτό είναι πιο δύσκολη" ήταν τα πρώτα λόγια της Τζο Μαριδάκη.

Με τον Στάθη Σχίζα να σχολιάζει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου. Πριν τρεις μέρες βλέπαμε το παιχνίδι από την τηλεόραση και σήμερα βρισκόμαστε εδώ κι αυτό είναι μαγικό. Θα δώσω ψυχή και σώμα για την ομάδα μου για να φέρω μόνο νίκες και να μην έχουμε το πρόβλημα της πείνας". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags survivor, ΠΑΙΚΤΕΣ, μαχητες, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6987 s (234 Queries.) // Parse time: 1.6999 s // Total time: 4.3986 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X