Με την Ανδρομάχη, ελληνικό στίχο και ethnic ήχο η φετινή συμμετοχή στην Eurovision για την Κύπρο!


Με την Ανδρομάχη, ελληνικό στίχο και ethnic ήχο η φετινή συμμετοχή στην Eurovision για την Κύπρο!

Τα πρώτα λόγια της φετινής μας εκπροσώπου, οι σχολιαστές και ο άνθρωπος που θα ανακοινώσει τη ψηφοφορία του κοινού. 

Στο Τορίνο, της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision με την Κύπρο να δίνει το παρών της με την Ανδρομάχη και το τραγούδι “Ela”. 

Το τραγούδι αποτελεί δημιουργία μιας ομάδας Παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton. 

Το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το νησί μας στο Τορίνο, ωστόσο, λίγο πριν έγιναν περεταίρω ανακοινώσεις που αφορούν στη φετινή Eurovision.

Ο άνθρωπος που θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του televoting για την Κύπρο, είναι αρκετά γνώριμος και έμπειρος καθώς αναφερόμαστε στον Λουκά Χάματσο: “Εύχομαι να πάνε όλα καλά, είναι η εκπροσώπηση μίας ολόκληρης χώρας. Ένας κερδίζει, οι υπόλοιποι κερδίζουν με την παρουσία τους”. 

Όσον αφορά στο σχολιασμό για τους δύο ημιτελικούς αλλά και τον τελικό της Eurovision την ευθύνη θα έχουν φέτος η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς.

Νιώθω στο στοιχείο μου. Ήρθε απροσδόκητα η πρόταση φέτος. Και μου λένε με τον Αλέξανδρο Ταραμουντά θα κάνεις ντουέτο και λέω “εντάξει, μια χαρά”. Η Eurovision είναι κάτι που αγαπώ”, δήλωσε η Μελίνα Καραγεωργίου. 

Η Εύη Παπαμιχαήλ, αρχηγός της κυπριακής αποστολής στην Eurovision, μιλώντας για τη φετινή συμμετοχή δήλωσε ενθουσιασμένη αποκαλύπτοντας πως θα διαφέρει από προηγούμενες συμμετοχές, θα έχει ethnic ήχο και ελληνικό στίχο. 

Στο πλατό της εκπομπής “Όλα στον αέρα” φιλοξενήθηκε και η νεαρή τραγουδίστρια, Ανδρομάχη που θα ανέβει στη σκηνή του διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Κύπρο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της που θα βιώσει αυτή τη σπουδαία εμπειρία.  

 

Tags eurovision 2022, ανδρομαχη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, ρικ, τορινο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5515 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5183 s // Total time: 3.0698 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X