Βάσω Λασκαράκη: "Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι - Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι" [βίντεο]


Βάσω Λασκαράκη: "Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι -  Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι" [βίντεο]

\"Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες\"

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, έδωσε όπως είδαμε το πρωί της Δευτέρας, 14 Μαρτίου, η Βάσω Λασκαράκη.

Η Ελληνίδα γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στο σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, στη σχέση με την κόρη της, στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού αλλά και στο ότι στο παρελθόν έχει δουλέψει στο συνεργείο καθαρισμού που διατηρούσαν οι γονείς της.

Διαβάστε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Οι ευχές στον Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά του και η τρυφερή δημοσίευση μαζί του [εικόνα]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ[...]Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη".

Κλείνοντας, αποκάλυψε: "Επέλεξα την σειρά “Σε ξένα χέρια” στην ΕΡΤ, γιατί μου άρεσε το σενάριο. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση. Δεν αποφασίζω να κάνω εκπομπή μόνη μου, είναι εύκολο να κάνω με τον Λευτέρη; Φοβάμαι!". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, βασω λασκαρακη, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8797 s (233 Queries.) // Parse time: 1.4495 s // Total time: 4.3292 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X