Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφήθηκε σε διεθνούς φήμης περιοδικό [εικόνες]


Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφήθηκε σε διεθνούς φήμης περιοδικό [εικόνες]

Αποθεώθηκε από τους fans της και όχι μόνο!

Άλλη μια ξεχωριστή διάκριση η οποία έρχεται από το εξωτερικό έρχεται να προστεθεί στο "βιογραφικό" της Ελένης Φουρέιρα.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκεκριμένα, όπως η ίδια μας ενημέρωσε με χθεσινές της αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φωτογραφήθηκε και μίλησε στο παγκοσμίου φήμης V Magazine.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Φουρέιρα: Η συνεργασία με παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή που ενθουσίασε τους fans της! [εικόνα]

Μάλιστα το περιοδικό σχολίασε για εκείνη, επαινώντας την για όλα όσα έχει σημειώσει μέχρι στιγμής στην καριέρα της: "Για όσο θυμάται τον εαυτό της, η Ελένη Φουρέιρα φτιάχνει μουσική, πρώτα τραγουδώντας στο girl power συγκρότημα Mystique και τώρα ως solo καλλιτέχνιδα που καθιερώνει τον δικό της στίγμα. ‘Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια’, λέει η Ελένη Φουρέιρα. ‘Δεν ξέρω γιατί, αλλά γεννήθηκα για να το κάνω. Είχα αυτό το ένστικτο’. Και, αν έχετε ακούσει το τελευταίο της single ‘Fotia’ (με την Evangelia), ξέρετε ότι το ένστικτο να φτιάξει καλή μουσική είναι πολύ πραγματικό. Έχει ήδη καταλάβει την Ελλάδα, γίνοντας η καλλιτέχνιδα που έχει κάνει τα περισσότερα streaming στην Ελλάδα το 2021. Αλλά για τη Φουρέιρα αυτό δεν είναι αρκετό. Η 35χρονη έχει τις βλέψεις της στην παγκόσμια κυριαρχία. Αν οι τελευταίες της κυκλοφορίες αποτελούν κάποια ένδειξη, είναι ήδη καθ’ οδόν για διεθνή διασημότητα". 

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα σχεδόν χρόνο, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης ως ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify. Δείτε τα post πιο κάτω που έκανε τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και το παγκοσμίου φήμης περιοδικό:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V Magazine (@vmagazine)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, διακριση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9462 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4176 s // Total time: 2.3638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X