Μιχάλης Κουινέλης για Ήβη Αδάμου: "Γάμο δεν θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε" [βίντεο]


Μιχάλης Κουινέλης για Ήβη Αδάμου: "Γάμο δεν θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε" [βίντεο]

Η πρώτη γνωριμία με την Ήβη Αδάμου και η σχέση λατρείας με την κόρη του.

Στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή "Mega Καλημέρα", μίλησε όπως είδαμε το πρωί της Τετάρτης, 16 Μαρτίου, ο Μιχάλης Κουινέλης

Ο τραγουδιστής με αφορμή την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του φετινού "X Factor", έκανε flashback στο παρελθόν και αναφέρθηκε στην τότε εποχή του show που στάθηκε αφορμή για να γνωρίσει την Ήβη Αδάμου. 

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο και τη γέννηση της κόρης μας".

Διαβάστε ακόμα:Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: “Τσακώσαμε” το ζευγάρι σε χαλαρή βόλτα στο κέντρο! [εικόνες]

Για την κόρη τους και το θέμα του γάμου δήλωσε: "Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου. Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων. Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι". 

Eνώ αρκετά συγκινημένος έκλεισε τη συνέντευξη με τα εξής ακόλουθα: "Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή "μπράβο, τα κατάφερες" και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια. Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει “σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags ηβη αδαμου, μιχάλης κουινέλης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9552 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4272 s // Total time: 2.3824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X