Έφθασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η πρώτη του εμφάνιση μετά από μήνες [βίντεο]


Έφθασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης - Η πρώτη του εμφάνιση μετά από μήνες [βίντεο]

Στη δικαστική αίθουσα ο ηθοποιός.

Η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση της πολύκροτης δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινάει σήμερα και για πρώτη φορά ο ηθοποιός δίνει το "παρών".

Ο Πέτρος Φιλιππίδη, δια στόματος του συνηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου είχε υποστηρίξει ότι επιθυμεί διακαώς να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα, κάτι που τελικά συνέβη.

Όπως ειπώθηκε στο Happy Day, ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε αθόρυβα στο δικαστήριο, ενώ ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Η μεταγωγή του ηθοποιού έγινε από το κυλικείο με ασανσέρ, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμούσε να εμφανιστεί δημόσια.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την προφυλάκισή του στα τέλη του περασμένου Ιουλίου.

Επίσης, στο δικαστήριο έφτασαν λίγο πριν τις 9:00 η σύζυγος γνωστού ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, αλλά και ο γιος του, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Στη δικαστική αίθουσα θα βρεθούν και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, οι οποίες άνοιξαν τον "χορό" των καταγγελιών στο Σ.Ε.Η. σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, για αδικήματα τα οποία αφορούν την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία ωστόσο έχουν παραγραφεί.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται για πρώτη φορά να καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμέτωπος τόσο με τους φυσικούς δικαστές του όσο και με τις τρεις γυναίκες που έχουν καταθέσει σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναφορές των γυναικών που έφεραν τον Πέτρο Φιλιππίδη αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη είναι τρεις. Πρόκειται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

*Πηγή: fthisgr

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, πετρος φιλιππιδης, δικαστηριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1015 s (228 Queries.) // Parse time: 5.2834 s // Total time: 8.3849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X