Βασίλης Καρράς: Aνέβηκε στην πίστα με τις "πεταλούδες" στο χέρι


Βασίλης Καρράς: Aνέβηκε στην πίστα με τις "πεταλούδες" στο χέρι

Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά διαβάσαμε σε πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας in.gr. 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο καλλιτέχνης και ενόσω βρισκόταν επι σκηνής αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, μιας και αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις.

Ωστόσο και παρά το γεγονός πως οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του, ο ίδιος ήταν κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

Χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος που επικαλείται η σελίδα in.gr, neakriti.gr,  o τραγουδιστής ανέφερε:"Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα".

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού site, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις "πεταλούδες" στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του, και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση.

 

*με πληροφορίες από in.gr

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrites, βασίλης καρράς, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2251 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3705 s // Total time: 2.5956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X