Chiara Ferragni: Ξημεροβραδιάζεται στο πλευρό του Fedez στην κλινική [εικόνες]


Chiara Ferragni: Ξημεροβραδιάζεται στο πλευρό του Fedez στην κλινική [εικόνες]

Οι φωτογραφίες μετά την επέμβαση του συζύγου της.   

Την πιο δύσκολη περίοδο στην κοινή τους ζωή διανύουν η διάσημη fashion blogger και γνωστή Ιταλίδα influencer, Chiara Ferragni μετά από τη διάγνωση μίας σπάνιας μορφής καρκίνου στο πάγκρεας του συζύγου της και γνωστού τραγουδιστή, Fedez.

Η διάσημη επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική προς εκείνον και δεν απουσιάζει σχεδόν καθόλου από το πλευρό του, εκτός από τις ώρες που περνάει με τα δύο τους παιδιά, Leo και Vittoria, κάνοντας μία παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να συμπαραστέκεται στον “έρωτα της ζωής της”, όπως τον χαρακτήρισε σε πρόσφατη ανάρτησή της. 

Διαβάστε ακόμα: Fedez: Οι στιγμές μέσα στην κλινική, η βιντεοκλήση με την κόρη του και το φιλί με την Chiara Ferragni στο δωμάτιο!

Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο στιγμιότυπα με τον σύζυγό της από το κρεβάτι της κλινικής, όπου αναρρώνει εκείνος μετά την 6ωρη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για αφαίρεση μέρος του παγκρέατος και του όγκου που βρέθηκε. 

Στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της επεσήμανε λιτά πως για πάντα θα βρίσκεται εκεί. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 


 

Tags Chiara Ferragni,fedez,νοσοκομειο,ΚΛΙΝΙΚΗ,διασημοι,showbiz,gossip,celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 0.0023 s (4 Queries.) // Parse time: 0.0085 s // Total time: 0.0108 s // Source: cache

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X