Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ανακρίτρια [βίντεο]


Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ανακρίτρια [βίντεο]

“Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα”  

"Σοκαρισμένος" δηλώνει από τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις αμέσως αφότου συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους αφότου υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής, "είναι πολύ δύσκολη στιγμή", συμπληρώνοντας πως είναι σοκαρισμένος καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέχρι τώρα υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. "Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα", είπε. 

Συνεχίζοντας ο Μάνος Δασκαλάκης σημείωσε πως ο ίδιος θέλει να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Παράλληλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, "μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια". Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

Πηγή: protothema.gr 
 

Tags Μάνος Δασκαλάκης, Ρούλα Πισπιρίγκου, πατρα, υπιθεση πατρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0254 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3390 s // Total time: 3.3644 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X