Ο Κώστας Μαρτάκης μετέτρεψε το καμαρίνι του στο “The Masked Singer” σε... σπίτι! [βίντεο]


Ο Κώστας Μαρτάκης μετέτρεψε το καμαρίνι του στο “The Masked Singer” σε... σπίτι! [βίντεο]

Οι αποκαλύψεις που έκανε μία ημέρα μετά την αποχώρησή του.   

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από τη μάσκα της “Μέλισσας” στο “The Masked Singer” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ κάθε Πέμπτη, στις 21:00. 

Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Απριλίου, στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, όπου μιλώντας για την εμπειρία του συμμετέχοντας στο εν λόγω project αποκάλυψε πως είχε σχεδόν μετατρέψει το καμαρίνι του σε κανονικό σπίτι παίρνοντας αρκετά προσωπικά αντικείμενα μιας και περνούσε αρκετές ώρες εκεί μόνος του. 

Πήγαινα σε μία διεύθυνση με το αυτοκίνητό μου. Πάρκαρα, περίμενα το ταξί, εγώ ήμουν με τα μαντήλια, ήταν δικιά μου επινόηση [...] Εγώ συνήθως κουβαλούσα και πράγματα, είχα μία βαλίτσα γιατί στο καμαρίνι περνάς όλη την ημέρα μόνος σου. Εγώ πήγαινα 12.30 η ώρα το πρωί [...] Είχα κουβαλήσει ηχεία, το playstation να παίζω. Είχα κάνει σπίτι το καμαρίνι [...] Έχω και ένα ηλεκτρικό τζάκι, σαν αερόθερμο που έχει εικόνα τζακιού μπροστά, είχα κουβαλήσει και αυτό”, αποκάλυψε ο Κώστας Μαρτάκης. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (2.39):

 


 

 

Tags κωστας μαρτάκης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, the masked singer, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0664 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2865 s // Total time: 2.3529 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X