Αναλύουμε το bridal beauty look της Nicola Peltz


Αναλύουμε το bridal beauty look της Nicola Peltz

To look εμπνευσμένο από τα 90s και συγκεκριμένα της Claudia Schiffer.

O φαντασμαγορικός γάμος του Brooklyn Beckham και της Νicola Peltz είναι πλέον γεγονός και όλοι μας σήμερα θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το νυφικό της looks.

O γάμος πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι της Peltz και του δισεκατομμυριούχου πατέρα της στο Μαϊάμι.

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό Valentino Haute Couture νυφικό διά χειρός του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Pierpaolo Piccioli, το οποίο αποκάλεσε το φόρεμα των ονείρων της.

Σε ότι αφορά το beauty look ήταν εμπνευσμένο από τα 90s αφού η Nicola ήθελε να θυμίζει το look του supermodel, Claudia Schiffer.

Τα μαλλιά της τα οποία επιμελήθηκε ο Adir Abergel ήταν σε half-up half-down στυλ. “Είναι σαν τη μικρή μου αδερφή – με εκνευρίζει όλη την ώρα, αλλά είναι επίσης η καλύτερη”, λέει ο Abergel στη Vogue. “Μου έστελνε όλες αυτές τις εικόνες της Claudia Schiffer – συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών της με αφέλειες – έτσι μας ενέπνευσαν, καθώς και το φόρεμα, που είναι απλά όμορφο”.

Το ονειρικό half-up half-down στυλ ήταν η τέλεια επιλογή για να συνδυαστεί με το “απίστευτο μακρύ” πέπλο που φορούσε η Peltz. Πέρα όμως από το 90s look της Schiffer, αναφέρει επίσης τις ογκώδεις μισές αλογοουρές της Brigitte Bardot ως έμπνευση. “Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να διατηρεί τα μαλλιά της όμορφα, απαλά και λεία”, λέει ο Abergel. “Έκανε επίσης το χρώμα των μαλλιών της πιο ανοιχτό και λαμπερό ενόψει της μεγάλης ημέρας”.

Τέλος, το μακιγιάζ της που επιμελήθηκε η makeup artist της Chanel, Kate Lee εμπνεύστηκε από τη φυσική ομορφιά της Nicola και προσπάθησε να την ενισχύσει όταν έκανε το μακιγιάζ της για την σημαντική αυτή ημέρα. “Αποφασίσαμε να έχουμε ένα πολύ φρέσκο, φυσικό look με μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που θα αποκαλυφθούν κάτω από το πέπλο”, λέει στη Vogue. “Η πρόθεση ήταν να τονίσει τα φυσικά της χαρακτηριστικά, προσθέτοντας παράλληλα μερικές μοντέρνες, όχι και τόσο παραδοσιακές λεπτομέρειες”. Ένα από τα προϊόντα της για την εμφάνιση ήταν το Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick της Chanel σε Pearlescent, το οποίο προσδίδει μια δροσερή λάμψη.

Photo Credits: Instagram/ @britishvogue

Tags beauty, Nicola Peltz, makeup, hair, μαλλιά, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0571 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6748 s // Total time: 2.7319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X