Σταύρος Λούρας: Μιλάει με περηφάνεια για τα παιδιά του, Κατερίνα και Γιάννο [βίντεο]


Σταύρος Λούρας: Μιλάει με περηφάνεια για τα παιδιά του, Κατερίνα και Γιάννο [βίντεο]

Το διαζύγιο των γονιών του που τον πόνεσε πολύ.

Στον Τάσο Ευαγγέλου και στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξή του το απόγευμα της, Τρίτης, 12 Απριλίου, ο Σταύρος Λούρας. 

Ο αγαπητός στο κυπριακό κοινό, ηθοποιός, σε μια εξομολογητική κουβέντα με τον δημοσιογράφο, μίλησε πέραν των επαγγελματικών του επιτυχιών σε τηλεόραση και θέατρο, και για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Λούρας σχολίασε πως γνώριζε από νωρίς πως θα γινόταν ηθοποιός, μιας και αυτός ο χώρος τον έκφραζε από ανέκαθεν,μιας και ήξερε πως μέσα από αυτό που κάνει ο κόσμος χαιρόταν και κάτι έπαιρνε. 

Διαβάστε ακόμα: Σταύρος Λούρας: Η συγκινητική αναφορά στη σύζυγό του, Γιώτα [βίντεο]

Σε άλλο κεφάλαιο ο ηθοποιός ανέφερε πως το διαζύγιο των γονιών του ήταν κάτι που του στοίχησε, σχολιάζοντας πως "όταν είσαι μικρός πονάς πολύ και λες γιατί σε εμένα... να τελειώνω το σχολείο και να μην έχω ένα σπίτι να φάω"

Για τα παιδιά του ο Σταύρος Λούρα σχολίασε: "Τι ωραία που συνεργάζονται η Κατερίνα και ο Γιάννος στο θέατρο. Ο Γιάννος είναι ο ατάλαντος της οικογένειας, τον βάζουμε να μας χορέψει καμία φιγούρα για να γελάσουμε.[...]Τους βλέπω τους καμαρώνω και τους χαίρομαι". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags σταύρος λούρας, διασημοι, gossip, showbiz, celebritiess, Ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0716 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6005 s // Total time: 3.6721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X