Ένα πολύ αλλιώτικο Street Food Festival έρχεται στη Λευκωσία


Ένα πολύ αλλιώτικο Street Food Festival έρχεται στη Λευκωσία

Καλό φαΐ. Καλό ποτό. Καλός σκοπός.

Ο καιρός έχει φτιάξει, το ίδιο και η διάθεσή μας και είναι μια καλή ευκαιρία για να προσφέρουμε μέσα από όμορφες δράσεις. Ένα Street Food Festival που θα τα έχει όλα. Μόνο που επειδή διανύουμε περίοδο νηστειών, σε αυτό το Food Festival τα πράγματα θα γίνουν αλλιώς.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, από τις 12:00 μέχρι και τις 16:00, στήνεται ένα αλλιώτικο Street Food Festival μόνο με νηστίσιμα πιάτα, στον υπαίθριο χώρο του NEO PLAZA στην Κοκκινοτριμιθιά.

Γεύσεις από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική μάς ταξιδεύουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γαστρονομική διαδρομή, γεμάτη αρώματα και έντονες γεύσεις. Δοκίμασε εκπληκτικά φαλάφελ και κάνε μακροβούτι σε πιάτα με φρέσκα θαλασσινά. Κάνε ένα ευρωπαϊκό tour δοκιμάζοντας καπνιστές πατάτες με vegan μαγιονέζα, μακαρόνια rigate με σολομό και λαχανικά, και αυθεντική ισπανική παέγια και ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για την απόλυτη γευστική εμπειρία του Mrs Robinson plant based burger. Συνδύασε τις ιδιαίτερες γεύσεις με παγωμένη μπίρα και άλλα δροσερά αφεψήματα.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από σχολές χορού και ωδεία της Λευκωσίας, ενώ από τις 15:00 και μετά ετοιμάσου για ξεφάντωμα με τις μουσικές επιλογές του Dj Mario.

Για το φεστιβάλ μαγειρεύουν τα μέλη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.

Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου
Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις, συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου ο οποίος πέθανε από καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Παρά το γεγονός ότι οι σκοποί του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου είναι ευρείς, αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών και των παιδιών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές – αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.
Αυτό, θα επιτευχθεί σε συντονισμό με τους άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και με την άδεια και την καθοδήγηση των θεραπόντων ιατρών του κάθε παιδιού.

Φάρος σε αυτή την προσπάθεια, η δύναμη του Αλκίνοου.

Το Ίδρυμα είναι εγγεγραμμένο στον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας δυνάμει του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων και άλλα συναφή θέματα Νόμου και φέρει τον αριθμό μητρώου ΛΕΥ/Ι/21.
 

Tags Street food


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6560 s (279 Queries.) // Parse time: 0.4060 s // Total time: 3.0620 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X