Jennifer Lopez: Περιέγραψε λεπτομερώς πως της έκανε την πρόταση γάμου ο Ben Affleck! 


Jennifer Lopez: Περιέγραψε λεπτομερώς πως της έκανε την πρόταση γάμου ο Ben Affleck! 

“Ήμουν στο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο”  

Πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της δέχθηκε το Σάββατο που μας πέρασε η Jennifer Lopez. 

Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Ben Affleck ενώ χαλάρωνε στη μπανιέρα της.

Το Σάββατο το βράδυ και ενώ ήμουν στο πιο αγαπημένο μου μέρος σε όλο τον κόσμο (μέσα στην μπανιέρα του), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά ήταν το πιο ρομαντικό πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ... Απλά ένα ήσυχο σαββατόβραδο στο σπίτι, δύο άνθρωποι υπόσχονται να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη”, είπε χαρακτηριστικά εκείνη μιλώντας on camera.

Κατόπιν, αποκάλυψε: “Ήταν τελείως αναπάντεχο. Η αγάπη μου μπήκε μέσα [στο μπάνιο], ο Ben μπήκε μέσα και γονάτισε στο ένα γόνατο και είπε μερικά πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και έβγαλε ένα δαχτυλίδι και είπε, 'Θα με παντρευτείς;'. Και ήταν η πιο τέλεια στιγμή”.

Μου έδωσε ένα πράσινο διαμάντι. Είναι το αγαπημένο μου χρώμα και επίσης το τυχερό μου χρώμα. Και προφανώς θα είναι έτσι για πάντα. Σημαίνει τόσα πολλά όταν κάποιος σε σκέφτεται και σ' αγαπάει και σε βλέπει πραγματικά… Αισθάνομαι τόσο τυχερή. Δεν βρίσκεις συχνά δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη”, κατέληξε η παγκοσμίου φήμης celebrity. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags Jennifer Lopez, Ben Affleck, showbiz, gossip, celebrities, πρόταση γάμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0561 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3570 s // Total time: 2.4131 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X