Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα του πρώην της Ben Affleck με την JLo!


Η αντίδραση της Jennifer Garner στον αρραβώνα του πρώην της Ben Affleck με την JLo!

Εγκρίνει την τραγουδίστρια για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της;  

Την Κυριακή τα ξημερώματα πληροφορηθήκαμε για την πρόταση γάμου που έκανε ο Ben Affleck στην αγαπημένη του Jennifer Lopez κατόπιν newsletter που η ίδια απέστειλε στους εγγεγραμμένους στην ιστοσελίδα της θαυμαστές της. 

Ο Hollywoodιανός ηθοποιός χάρισε στην καλή του ένα πράσινο μονόπετρο, το αγαπημένο και τυχερό της χρώμα και η είδηση του αρραβώνα τους έκανε τον γύρο του πλανήτη.

Πως αντέδρασε, όμως, η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner στην είδηση αυτή; 

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο E!News αναφέρει πως ο Ben Affleck είχε μιλήσει για την απόφασή του αυτή στα τρία του παιδιά, Violet, Seraphina και Samuel, ενώ όσον αφορά στη Jennifer Garner επισημαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενη για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της ενώ αναφερόμενη στη JLo γνωρίζει πως είναι ένα πολύ θετικό πρότυπο με πολλούς τρόπους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, τον Οκτώβριο του 2004, εννέα μήνες μετά τη διάλυση του αρραβώνα του ηθοποιού με την Jennifer Lopez. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού της επόμενης χρονιάς ενώ δέκα χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2015 ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους. 
 

Tags Ben Affleck, Jennifer Lopez, Jennifer Garner, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, αρραβώνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1520 s (252 Queries.) // Parse time: 1.2868 s // Total time: 3.4388 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X