Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι καθοριστικές! 


Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι καθοριστικές! 

Αν αποφασίσεις να τις ζήσεις!   

Λένε, πως όσον αφορά στα ερωτικά, όταν επιστρέψεις σε μία παλιά ιστορία που έχει ολοκληρωθεί, τότε αν αποφασίσεις να μπεις σε διαδικασία αναθεώρησης και αν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία, τότε οι διαδρομές που πρόκειται να ακολουθήσεις είναι δύο.

Είτε θα αντιληφθείς πως η απόφαση που πήρες ήταν η σωστή και δεν υπάρχει πλέον εύφορο έδαφος να “χτίσεις” κάτι από την αρχή είτε είσαι σε μία φάση της ζωής σου πολύ διαφορετική και το timing για να ευδοκιμήσει κάτι όμορφο είναι το ιδανικό! 

Οι δεύτερες ευκαιρίες, αν αποφασίσεις ότι θέλεις να το δοκιμάσεις, θα συμπληρώσουν την αμφιβολία που έμεινε μέσα σου και θα νιώσεις ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος στη ζωή σου. 

Στον 28χρονο Clayton Echard δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία από το Αμερικάνικο “The Bachelor” και ενώ είχε τερματίσει στην όγδοη θέση συμμετέχοντας στη 18η σεζόν του “The Bachelorette” ψάχνοντας τον έρωτά, τώρα ο ίδιος διεκδικεί την ευτυχία και την πραγματική αγάπη ως ο πρωταγωνιστής στην 26η σεζόν του “The Bachelor”. 

Η επιλογή του Echard έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αν και είχαν ακουστεί αρκετά ονόματα από πρώην συμμετέχοντες ενώ δύο μήνες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα το όνομά του.

Ο νεαρός άντρας ξεκινά την αναζήτηση της ιδανικής γυναίκας για εκείνον, μέσα από το δημοφιλέστερο ριάλιτι γνωριμιών. 

Η Nova Cyprus μέσα από το Novalife φέρνει στις οθόνες σας από τις 25 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:45 την προσπάθεια του Clayton Echard να βρει τη γυναίκα της ζωής του και να αναζητήσει μία όμορφη οικογένεια. 

Πιο ζωντανή τηλεόραση με... Novalifε! 

Αγαπημένες ταινίες, επιτυχημένες σειρές και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο προσφέρουν περισσότερες «lifε» επιλογές διασκέδασης, καθημερινά σε όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus.
 

Tags nova cyprus, bachelor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4458 s (228 Queries.) // Parse time: 1.9955 s // Total time: 4.4413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X