“Βόμβα” από την Ασημίνα: Αφήνει σαφή υπονοούμενα πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα 


“Βόμβα” από την Ασημίνα: Αφήνει σαφή υπονοούμενα πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα 

“Ξέρω πάρα πολλά”  

Πριν από μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υπονόησε πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα, γεγονός που αναστάτωσε τη σύντροφό του ποδοσφαιριστή καθώς βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις δημοσιογράφων. 

Στο χθεσινό επεισόδιο, άλλη μία παίκτρια έρχεται να αφήσει υπονοούμενα ότι οι δύο παίκτες έχουν έρθει κοντά και ο λόγος για την Ασημίνα.

Σήμερα προσπάθησαν να με δικάσουν για λόγια που παρερμήνευσαν. Προσπάθησαν να μου βάλουν φιτιλιές γιατί εγώ αν ανοίξω το στοματάκι μου και πω τι έχει ειπωθεί και στους μπλε και στους κόκκινους, θα ψάξουν τρύπα να κρυφτούν όλοι. Ένα από αυτά που μπορώ να πω είναι ας πούμε πως ενώ γνωρίζει πως η γυναίκα του Άρη τον περιμένει έξω, (η Σοφιάννα) μου έχει πει κάποια πράγματα για τον Άρη. Μήπως αυτή η μίξη κι ότι έχει γίνει αντίλαλός του, τους έχει φέρει και πιο κοντά; Μήπως είναι κάτι άλλο; Εγώ θα πω ότι ξέρω πάρα πολλά και δεν το ανοίγω το ρημάδι. Το αφήνω εδώ για να καταλάβει ο κόσμος που έχουμε έρθει… Ζούγκλα κανονική με κανονικούς ανθρώπους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια των “Κόκκινων”.
 

Tags αρης, σοφιαννα, ασημινα, survivor, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5780 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4635 s // Total time: 3.0415 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X