Ανδρομάχη Δημητροπούλου: "Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη σκηνική μας παρουσία" [βίντεο]


Ανδρομάχη Δημητροπούλου: "Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη σκηνική μας παρουσία" [βίντεο]

Όσα αποκάλυψε η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast”, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 18 Απριλίου, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision, μίλησε για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που της δόθηκε, να παραστεί με την Κύπρο μας, στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού, με την ίδια να δηλώνει πως είναι περισσότερο ενθουσιασμένη παρά αγχωμένη για αυτό που πρόκειται να ζήσει σε λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα είναι η σκηνή της φετινής "Eurovision" [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε: "Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα συμβεί. Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα πάω στη Eurovision, γιατί ήμουν πολύ συγκεντρωμένη στο τι κάνω τώρα. Απλά ήρθε και είπα ναι. Είχα στο μυαλό μου ότι είμαι σε μία φάση που πρέπει να κάνω μια μετάβαση. Δεν το σκέφτηκα. Δεν ήξερα τι τραγούδι θα πω. Χάρηκα που ήταν ένα τραγούδι που… έκατσε επάνω μου σωστά. Γενικά έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και την κρίση μου. Με έχουν καθοδηγήσει σωστά.  Ρωτάω πάντα τη γνώμη της αδερφής μου. Δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά ανυπομονησία".

Eνώ όσο αφορά την εμφάνισή της on stage, αποκάλυψε:"Θα είμαι στη σκηνή μαζί με δυο χορεύτριες. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη σκηνική μας παρουσία. Η μουσική για μένα είναι κάτι μεγαλειώδες. Όταν άκουσα το τραγούδι μου ηρέμησε η ψυχή μου.  Το ντύσιμό μου επιμελείται ο Στέλιος Κουδουνάρης". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags ανδρομαχη, eurovision, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9449 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6953 s // Total time: 4.6401 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X