Σοφία Βογιατζάκη: "Aς πεθάνει κάποια και χοντρή, δεν γίνεται όλες να είμαστε μοντέλα"


Σοφία Βογιατζάκη: "Aς πεθάνει κάποια και χοντρή, δεν γίνεται όλες να είμαστε μοντέλα"

Δέχθηκε ρατσιστικά σχόλια;

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και στη Μαρία Σοφιανού, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Bullying που έχει βιώσει για τα κιλά της.

Η Ελληνίδα γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των κιλών, και αν αυτό την έχει δυσκολέψει στην επαγγελματική της πορεία, καθώς και αν έχει δεχτεί ρατσιστικά σχόλια.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Βογιατζάκη: "Δεν πάω πουθενά χωρίς τα παγάκια μου" [βίντεο]

Συγκεκριμενα δήλωσε:"Όταν ήμουν στη σχολή, ήμουν εξήντα κιλά και σε πληροφορώ ότι μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή, ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, γιατί στο ελληνικό θέατρο δεν πρόκειται να βρω δουλειά με τέτοιο σώμα. Τελειώνω λοιπόν την σχολή, κάνω κάτι σεμινάρια και μετά έρχεται το «Είσαι το ταίρι μου» όπου απενοχοποιεί όλες τις χοντρές του πλανήτη και εμένα μαζί με αυτές.Εκεί λοιπόν είπα ότι δεν πειράζει, ας πεθάνει κάποια και χοντρή, δεν γίνεται όλες να είμαστε μοντέλα. Ύστερα το ένα έφερε το άλλο και νιώθω ότι τα κιλά δεν μου έφεραν κανένα εμπόδιο στην επαγγελματική μου πορεία".

Όσο αφορά για ρατσιστικά σχόλια απάντησε: "H αλήθεια είναι πως και να έχω δεχτεί, δεν το έχω αντιληφθεί, γιατί δεν το βιώνω έτσι μέσα μου. Περισσότερο ως χιούμορ το έχω εκλάβει, παρά ως ρατσισμό. Όταν έχει ειπωθεί κάποιο τέτοιο σχόλιο γελάω, το παίρνω ως πλάκα και το προσπερνάω. Δεν έχω καμία ανασφάλεια για τα κιλά σε σχέση με την εμφάνισή μου".

Tags gossip, showbiz, celebriries, Σοφία Βογιατζάκη, κιλά, διασημοι, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2841 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4881 s // Total time: 2.7722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X