Amber Heard: Οι φωτογραφίες που κατέθεσε ο Johnny Depp στο δικαστήριο και την "καίνε"


Amber Heard: Οι φωτογραφίες που κατέθεσε ο Johnny Depp στο δικαστήριο και την "καίνε"

Στο ασανσέρ με τους Elon Musk και James Franco  

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard ενώ καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή των δυο σταρ.

Χθες, στο φως της δημοσιότητας έχουν δει βίντεο με την πρώην σύζυγό του ηθοποιού να βρίσκεται στην αγκαλιά του Elon Musk μέσα σε ένα ασανσέρ αλλά και φωτογραφίες της από συνύπαρξη της με τον ηθοποιό James Franco, επίσης στο ασανσέρ.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του Johnny Depp κατέθεσαν στο δικαστήριο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την Αmber Heard να βρίσκεται στην αγκαλιά του Elon Musk μέσα σε ένα ασανσέρ ενώ όπως δείχνουν οι εικόνες, η ηθοποιός φαίνεται να φοράει μόνο μια κουβέρτα.

Στην ίδια κατάθεση ο Depp έδειξε και εικόνες από συνύπαρξη της πρώην συζύγου του μέσα σε άλλο ασανσέρ με τον ηθοποιό, James Franco με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε σε κάποια ταινία.

Όπως όλα δείχνουν, ο ηθοποιός κάνει τα πάντα για να αποφύγει ένα διαζύγιο που μπορεί να του κοστίσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες. 
 

Tags amber heard, Johnny Depp, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0069 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0353 s // Total time: 0.0421 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X