Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. 

Κριός

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα… Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας με εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση από κάθε όρο και υπάρχει περίπτωση ακόμη και τραυματισμών.

Ταύρος

Ένα έντονο αίσθημα ζήλιας σας κατακλύζει και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως να είναι αποκύημα της φαντασίας σας αυτό που διαισθάνεστε ότι συμβαίνει και άδικα ταλαιπωρείστε. Πρέπει να ξεφύγετε από τις ατέρμονες σκέψεις που δεν σας αφήνουν να βρείτε ησυχία. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Δίδυμοι

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες. Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωση σας όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένετε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Χειριστείτε διακριτικά τις υποθέσεις σας.

Καρκίνος

Θα εκπλαγείτε σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας θα σας προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και την στήριξη του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες σας, αλλά δεν θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σας αφήνει να χαρείτε την ξεγνοιασιά σας. Η διάθεση σας δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σας από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική.

Λέων

Μην προστρέχετε σήμερα με το παραμικρό να βοηθήσετε άτομα που δεν τα έχετε ξαναδεί στην ζωή σας. Εάν έχετε διάθεση να ασχοληθείτε και να επιλύσετε προβλήματα, εστιάστε στα προσωπικά σας ή αυτά της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων. Εστιάστε στην δική σας ευημερία και των αυτή των δικών σας ανθρώπων και σκεφτείτε δράσεις που θα μπορούσαν να αυξήσουν το εισόδημα σας. Υπάρχει δε μια μικρή πιθανότητα να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που παρά το γεγονός ότι θα φαίνεται τολμηρή και με αρκετό ρίσκο, μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα για σας.

Παρθένος

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τόσο τη φυσική, όσο και τη συναισθηματική ισορροπία σας!Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά…

Ζυγός

Η επιρροή σας στον επαγγελματικό σας περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσείς θα τονωθείτε σημαντικά. Φανείτε όμως ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε. Τις υποθέσεις σας θέλετε να τις τελειώνετε στην στιγμή, τώρα όμως που κάτι νέο ξεκινάει, θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή για να μην κάνετε λάθη που θα τα βρείτε μπροστά σας.

Σκορπιός

Απογοήτευση και μοναξιά ίσως να αισθανθείτε και θα έχετε την διάθεση να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καλύτερα όμως θα ήταν να βρείτε έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσετε με φιλική παρέα. Προσέξτε όμως ποιόν εμπιστεύεστε, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω σας που προσπαθεί να σας υπονομεύσει και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσετε το χέρι…

Τοξότης

Σήμεραδεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βρείτε το εξιλαστήριο θύμα για τα χρονίζοντα προβλήματα σας. Οι αρνητικές σκέψεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χαλάσουν τη μέρα σας. Ίσως να είναι καλύτερο να αναβάλλετε τις ευθύνες που σας αναλογούν σε πρόβλημα και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε…Η σφαίρα των συναισθηματικών σας μπορεί να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της μέρας. Υπάρχει ο κίνδυνος το ταίρι σας να ζηλέψει και δεν θα πρέπει να του δώσετε αφορμές...  Τα πειράματα επίσης με το στυλ σας, όπως μια αλλαγή χρώματος μαλλιών, ένα νέο κούρεμα ή ακόμη και η αλλαγή του χτενίσματος δεν συνιστούνται.

Αιγόκερως

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες! Όσο για τα αισθηματικά σας, με την θέση της Αφροδίτης, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Υδροχόος

Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για την δημιουργικότητα σας. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.Προς το τέλος της ημέρας όλη αυτή η εσωτερική πάλη μπορεί να φέρει ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης και γι αυτό συνιστάται ανάπαυση και ηρεμία.

Ιχθείς

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Από την Αλίντα Κανάκη/thebestgr

Tags προβλέψεις, ζωδια, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0288 s (226 Queries.) // Parse time: 0.4993 s // Total time: 3.5281 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X