Καλεσμένη σε γάμο: 5+1 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις


Καλεσμένη σε γάμο: 5+1 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Ποιοι είναι οι “κανόνες” που καλό είναι να ακολουθήσεις.

Αυτή την περίοδο όλες έχουμε αρκετές προσκλήσεις για τους γάμους και τις βαπτίσεις που αναβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας.

Το ερώτημα που μας απασχολεί είναι φυσικά ποιο είναι το ιδανικό σύνολο για την ημέρα, και τι πρέπει να αποφύγουμε. Πριν παρουσιαστείς στην εκκλησία με ένα total-floral ή με λευκό φόρεμα (σαν νύφη), μάθε τους βασικούς "κανόνες" για να αποφύγεις κάθε στυλιστικό faux pas.  

Μαύρο: Δεν είναι η ιδανική επιλογή, ειδικά για summer weddings. Επέλεξε φωτεινά χρώματα που να ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου.

Mini dress: Απόφυγε τα πολύ κοντά φορέματα.

Λευκό: Είναι don’t, μιας και δεν είσαι η νύφη.

Mεγάλη τσάντα σε στυλ tote bag: Οι tote bags είναι ιδανικές για το γραφείο ή την πόλη. Η wedding guest must τσάντα είναι συνήθως ένα clutch bag που να ταιριάζει με την απόχρωση του outfit σου.

Animal print: Γενικά καλύτερα να το αποφύγεις, αφού από μόνο του τραβάει τα βλέμματα – ειδικά στις φωτογραφίες.

Φορέματα με cut-outs που αποκαλύπτουν την κοιλιά ή crop tops: Μπορείς να τα φορέσεις, ωστόσο δεν είναι αρκετά επίσημα και σε καμία περίπτωση δεν αποπνέουν κομψότητα. Φυσικά πάντα εξαρτάται από το theme του γάμου.

Photo credits: Instagram/ @purefashionworld, @lisa.aiken, @vincenzo_grillo, @ emilisindlev, @giorgiagabriele, @kkarlamorin @marvaldel, @ninasandbech,  @streetstylegallery___

Tags μόδα, STYLE TIPS, wedding guest


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2899 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4065 s // Total time: 2.6964 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X