Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη δημοσιότητα ο διάλογος με τον ιερέα που την εξομολόγησε


Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη δημοσιότητα ο διάλογος με τον ιερέα που την εξομολόγησε

Τι του απάντησε όταν τη ρώτησε αν σκότωσε τα παιδιά της;

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις ημέρες του Πάσχα, για το πώς βίωσε τη Μεγάλη Εβδομάδα στις φυλακές Ρούλα Πισπιρίγκου. Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας δύο ιδιαίτερες στιγμές της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, αλλά και ύποπτης για εγκληματικές πράξεις κατά των άλλων δύο θυγατέρων της, Μαλένας και Ίριδας.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Π» μέσα από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ενημερώθηκε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα βρισκόταν ιερέας στις φυλακές, να ζήτησε να τον δει για να εξομολογηθεί, όπως είχε το δικαίωμα, με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.

Έτσι κι έγινε. Ο παπάς, γνωρίζοντας καλά ποια είναι, της ζήτησε να τον εμπιστευθεί και να της πει «αν αυτή σκότωσε τα παιδιά της», διαβεβαιώνοντάς την πως «ότι του πει θα μείνει εκεί…»!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς καμία «εσώψυχη» σκέψη του απάντησε «όχι». Τότε ο κληρικός τής αντέτεινε: «Αν είσαι της θρησκείας, να ξέρεις ότι τον Χριστό τον Σταύρωσε ο κόσμος και μετά ήρθε η Ανάστασή του. Και με σένα έτσι γίνεται. Ο κόσμος σε έχει… σταυρώσει. Κάνε υπομονή».Μετά από αυτή την εξομολόγηση η Ρούλα Πισπιρίγκου – κατά τις ίδιες πληροφορίες της «Π»- κοινώνησε, όχι την ίδια μέρα λόγω μεγάλου φόρτου του ιερέα, αλλά την Τρίτη του Πάσχα.

Tags Ρούλα Πισπιρίγκου, gossip, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0548 s (231 Queries.) // Parse time: 1.0301 s // Total time: 4.0849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X