Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 1 Μάϊου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 1 Μάϊου 2022; 

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις.   

Kριός

 

Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ωςπρος τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά! Τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα βρίσκεστε σε δίλημμα, μια και άλλα θα σας υπαγορεύει η λογική και άλλα θα σας ωθεί το συναίσθημα να κάνετε…

Ταύρος

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Δίδυμος

Με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου η ψυχή σας δεν βολεύεται με τις «λογικές» επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αν αλλάξετε τώρα, θα μεταμορφωθείτε σε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο ... Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

Καρκίνος

Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σας χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και να βρείτε την βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σας έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

Λέων

Θα αισθανθείτε σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σας που να αισθάνεστε ασφαλείς, και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσετε, εάν πρέπει να δουλέψετε και να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρά όμως την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

Παρθένος

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σας αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σας παρέχει όσα ονειρεύεστε. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματιστείτε το μέλλον σας και καταστρώστε τις στρατηγικές που είναι
απαραίτητες για την επιτυχία του.

Ζυγός

Η μέρα σας, τουλάχιστον στο πρώτο της μισό, δεν αναμένεται να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο. Μετά το μεσημέρι θα αισθανθείτε κάποια συναισθηματική κόπωση, που θα πυροδοτηθεί από κάποιο γεγονός ή μια ανάμνηση. Απαλλαγείτε από τα έντονα αυτά συναισθήματα το γρηγορότερο δυνατόν και απασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους και που σας βοηθούν να ξεχαστείτε. Έχετε όμως κατά νου ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρη οδήγηση ή δράσεις που θα σας εξαντλήσουν σωματικά!

Σκορπιός

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες! Ξεκόψτε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας.

Τοξότης

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την υποστήριξη κάπων αγαπημένων σας προσώπων, με τις παράλογες απαιτήσεις, τα τελεσίγραφα και τις παραξενιές σας. Γι αυτό, πριν γκρεμίσετε το σύμπαν γύρω σας,
αναρωτηθείτε: Πρόκειται για κάτι πραγματικά σημαντικό ή είναι μια ιδιοτροπία της στιγμής; Η συμβουλή της ημέρας είναι, να καταπιέσετε λίγο το συναίσθημα και να αφήσετε την λογική να βγει μπροστά. Εάν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με την καθαριότητα, με τον καλλωπισμό σας, να κάνετε κάποια ψώνια ή μια σύντομη επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, η μέρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε έντονα την αίσθηση ότι η ψυχική επαφή που είχατε με το ταίρι σας έχει με τον καιρό χαθεί. Προσπαθήσετε να τις κινήσεις σας να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα και να ρίξετε νέες γέφυρες συνεννόησης. Ίσως σκεφτείτε να πάρετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο από την καθημερινότητα σας και να φέρει κάτι
νέο στην ζωή σας.

Υδροχόος

Μέσα από την επικοινωνία ή μια δημιουργική δραστηριότητα μπορείτε να βγάλετε τον δυναμισμό και την περίσσια ενέργεια που αισθάνεστε σήμερα. Αισθηματικές συγκινήσεις ή υπερβολές στις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας κάνουν να νοιώθετε ότι μπορείτε να επιβάλλεστε οπουδήποτε.

Ιχθείς

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήσετε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

Πηγή:thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, εβδομαδιαίες προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1910 s (247 Queries.) // Parse time: 0.5519 s // Total time: 2.7428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X