Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: "Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να..." [εικόνες]


Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: "Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να..." [εικόνες]

\"Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου...\"

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Κυριακή, 1 Μαίου, η Κατερίνα Καινούργιου. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια με αφορμή αυτή τη ξεχωριστή της ημέρα, την οποία περίμενε πως και πως, μέρες τώρα, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια συγκινητική ανάρτηση, κάνοντας θα μπορούσαμε να πούμε έναν δικό της απολογισμό για τα 37 χρόνια ζωής της.

Διαβάστε ακόμα:Έξαλλη στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου: "Όλη την ώρα με αμφισβητείτε, σας παρακαλώ" [βίντεο]

Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμενη στον αγαπημένο της προορισμό, το Παρίσι, η ΚατΚεν, σχολιάζει: "Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να κάνω το πιο όμορφο δωρο στον εαυτό μου …Παρίσι (το αγαπημένο μέρος στον κόσμο )μαζί με τις καλύτερες μου…παιδικες μου φιλες Όταν σβήνουμε τα κεράκια, υποδεχόμαστε την νέα ηλικία μας! Αυτή που θα μας φέρει (πιθανόν) καινούρια πράγματα, νέες εμπειρίες, νέα μαθήματα. Ίσως να γίνω και πιο χαρούμενη…
Όσες δυσκολίες κ να είχε αυτή η χρονια …Κάθε χρόνος που περνάει…δεν ξανά επιστρέφει. Δεν θα ξανά γίνω ποτε 36!Κ θέλω να ζω με ευγνωμοσύνη την κάθε χρονια !Εχω στο μυαλό μου πως η κάθε μας στιγμή είναι πολύτιμη. Μεγαλωνω αλλά κρατώ την αθωότητα μου κ την ξεγνοιασιά που είχα ξεχάσει …Με αγαπω και με προσέχω περισσότερο …Δεν μιζεριαζω κ δεν έχω μίσος για κανέναν.Μονο αγάπη …Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος… Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα…Σας στέλνω την αγάπη μου".
Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες από το ταξίδι της:

Tags κατερινα καινουργιου, διασημοι, γενεθλια, παρίσι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6885 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6149 s // Total time: 4.3034 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X