Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 7 Μαΐου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 7 Μαΐου 2022;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια  

Κριός

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς που θα σας περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σας μπορούν να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματος σας. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών σας θα σας αναπτερώσει ψυχικά!

Ταύρος

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

Δίδυμοι

Λειτουργήστε έξυπνα στον επαγγελματικό σας χώρο, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο κατά την διάρκεια της μέρας! Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο αθλήματα, πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς να τυχερά παιχνίδια.

Καρκίνος

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

Λέων

Ίσως διαπιστώσετε ότι το μυαλό σας ταξιδεύει κατά τη διάρκεια της μέρας σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους και είστε χαμένοι στις ονειροπολήσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν είναι κατ ανάγκη κακό, εάν η δουλειά σας είναι ρουτινιάρικη και μπορείτε να «ταξιδέψετε» χωρίς επιπτώσεις. Εάν όμως πρέπει να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα, όπως είναι μια έναρξη συνεργασίας, μια σημαντική αλλαγή σε εργασιακό επίπεδο ή την τοποθέτηση χρημάτων, το πράγμα γίνεται από δύσκολο έως επικίνδυνο! Έχετε το κατά νου και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις, για να μην αντιμετωπίσετε τεράστια προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Το βραδάκι απολαύστε δημιουργικές δραστηριότητες!

Παρθένος

Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός

Το κυρίαρχο γεγονός της μέρας μπορεί να είναι η άφιξη ενός διακεκριμένου επισκέπτη! Και η άφιξη αυτή ενδεχομένως να συνοδεύει νέα δεδομένα για την καριέρα και τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια της μέρα αποφύγετε να δεσμευτείτε σε συνομιλίες με απαθείς συνομιλητές, γιατί άδικα θα χάσετε την ενέργεια σας. Αποφύγετε λεκτικές αψιμαχίες, την δεικτική κριτική τρίτων για τις ενέργειες τους αλλά κυρίως, μην προσπαθείτε να καρπωθείτε οικονομικά οφέλη με παράνομους ή ημινόμιμους τρόπους. Αφιερώστε χρόνο στα δικά σας άτομα και ίσως μια συμβουλή ενός γηραιού ατόμου σας ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο στην ζωή!

Σκορπιός

Θα περάσετε την μέρα σας μέσα στην απάθεια και την απραξία σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, μέχρις του σημείου να εκνευριστείτε με τον εαυτό σας, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποτινάξετε την μιζέρια από επάνω σας. Όσοι από εσάς έχετε προγραμματίσει δράσεις που απαιτούν έντονη ενέργεια για σήμερα, θα φάτε τη μισή σας μέρα, προσπαθώντας να μαζέψετε το κουράγιο σας και να σηκωθείτε από τον καναπέ… Και σα να μην φτάνει αυτό, το βραδάκι ενδεχομένως να σας έρθουν απρόσκλητες επισκέψεις. Όσοι του ζωδίου σας έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, ίσως θα ήταν σκόπιμο να σκεφτείτε σοβαρά, εάν αξίζει τον κόπο η διατήρηση της.

Τοξότης

Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσετε τον θυμό σας και να προκαλέσετε όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σας, καθώς κάποιοι σας περιμένουν στην γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημα σας και να σας εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ταύρο μέσα σας, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

Αιγόκερως

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Θα σας διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Αποβάλετε την μιζέρια και την λύπη από την ζωή σας και βρείτε την ισορροπία. Μοιράστε ισορροπημένα τον χρόνο σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας και για την ξεκούραση και εκτόνωση σας. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

Ιχθείς

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

 

Από την Αλίντα Κανάκη/thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3409 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3850 s // Total time: 2.7259 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X