Παντρεύεστε; Οι προτάσεις του pastry chef του Άρωμα Βανίλιας για να εντυπωσιάσετε


Παντρεύεστε; Οι προτάσεις του pastry chef του Άρωμα Βανίλιας για να εντυπωσιάσετε

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε.

Ετοιμάζετε το γάμο σας; Η γαμήλια τούρτα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό γλυκό για την ημέρα αυτή. Επισκεφτήκαμε το Άρωμα Βανίλιας και ζητήσαμε τη γνώμη του pastry chef Γιάννη Τούμπα για την τέλεια γαμήλια τούρτα. 

Αρχικά επιλέξτε τούρτα που να αντιπροσωπεύει τα χρώματα και το θέμα του γάμου, το στυλ του χώρου, την εποχή αλλά και το χαρακτήρα σας ως ζευγάρι. Τούρτες ρομαντικές, μοντέρνες, παραδοσιακές, minimal, elegant, με μοτίβα, naked, bohemian, rustic, marble, moroccan. Ζωγραφισμένες στο χέρι ή διακοσμημένες με φρέσκα, αποξηραμένα ή βρώσιμα λουλούδια, με χρυσές λεπτομέρειες ή ακόμη με φύλλα χρυσού. Προτάσεις μπορείτε να βρείτε τόσο στο website του Άρωμα Βανίλιας, στους λογαριασμούς του σε facebook και instagram, και όπου αλλού μπορείτε να ψάξετε. Οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Επιλέξτε επαγγελματία-ζαχαροπλάστη που διαθέτει την απαραίτητη δεξιοτεχνία, φαντασία και δημιουργικές ιδέες ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Καλό είναι να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μαζί του έξι μήνες πριν τον γάμο σας και με τη βοήθεια του να καταλήξετε στο σχέδιο που πραγματικά σας εκφράζει.


  
Και επειδή οι τούρτες εκτός από πανέμορφες πρέπει να είναι και γευστικές, επιλέξτε ακολούθως την γεύση της τούρτας που σας ταιριάζει. Οι επιλογές επίσης πολλές. Επιλέξτε ως βάση για το γλυκό σας είτε υπέροχο σοκολατένιο κέικ, victoria sponge cake, raspberry cake, red velvet cake, carrot cake ή δούκισσα. Παντρέψτε το με γέμιση ganache βελγικής σοκολάτας, white cream ή cream cheese frosting και εμπλουτίστε το με τη δική σας επιλογή από λαχταριστά feelings, όπως pistachio cream, forest fruits, black cherry, ferrero, bueno, καραμέλα, σμέουρα κτλ σε ένα υπέροχο μοναδικό συνδυασμό που θα απογειώσει γευστικά τον ουρανίσκο σας. Μοναδικοί συνδυασμοί α) Rich Chocolate Cake, Chocolate Ganache και Bueno, β) Victoria Sponge cake, Chocolate Ganache, Pistachio Cream και Black Cherry και γ) Raspberry Cake, Cream Cheese Frosting, Pistachio Cream και Raspberry Filling.

Τέλος εξίσου σημαντική είναι και η παρουσίαση της τούρτας στο χώρο της δεξίωσης. Επιλέξτε βάση που θα ταιριάζει με το θέμα της τούρτας και διακοσμήστε το τραπέζι ανάλογα. 

Πέραν της επιλογής της τούρτας πολύ σημαντική είναι και η επιλογή του κεραστικού. Ο chef και η ομάδα του δημιουργούν με την ίδια αγάπη που ετοιμάζουν καθημερινά τα υπέροχα γλυκά του Άρωμα Βανίλιας, μοναδικά κεραστικά γάμου, τα οποία  θα βρουν τη μόνιμη θέση τους στην καρδιά σας και σίγουρα θα φιγουράρουν πρώτα στις προτιμήσεις σας για το κεραστικό του γάμου σας. 

Για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό γάμου, δοκιμάστε τις υπέροχες τάρτες που προσφέρονται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: τάρτα με αλατισμένη καραμέλα και φιστικοβούτυρο, τάρτα με πραλίνα χαλεπιανού και επικάλυψη λευκής σοκολάτας και μπισκότου και τάρτα με πραλίνα φουντουκιού.


Αν πάλι είστε πιο παραδοσιακοί αξίζει να δοκιμάσετε το πολύ ξεχωριστό ροδίτικο με γέμιση πραλίνας φουντουκιού ή χωρίς. Μια ολοκαίνουρια πρόταση για ένα απολαυστικό γλυκό, πλούσιο σε αμύγδαλα, τριμμένη καρύδα και μαστίχα, ικανό να κλέψει τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας. Η γέμιση πραλίνας φουντουκιού προσδίδει μια ιδιαίτερη τσαχπινιά, για όλους εσάς που είστε ταυτόχρονα λάτρεις της σοκολάτας. Πολύ ξεχωριστό είναι επίσης το μυκονιάτικο, με γέμιση (αμύγδαλο, χαλεπιανό, ανάμεικτο) ή χωρίς. Το μυκονιάτικο αποτελεί ένα πλούσιο σε γεύση κεραστικό καθώς δεν περιέχει καθόλου αλεύρι, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση αντί του συνηθισμένου πλέον λουκουμιού.


 
Αγαπημένο είναι επίσης το best seller καρυδάτο με γέμιση ganache ή pistachio, που λιώνει στο στόμα απογειώνοντας τις αισθήσεις σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε pistachio, λαχταριστές πραλίνες, brownies (cheese, blondie with cream cheese & raspberry). 


  
Αν γνωρίζετε το Άρωμα Βανίλιας, ξέρετε για τί μιλάμε – εάν δεν το έχετε ανακαλύψει βάλτε το στα must visit σας και επισκεφθείτε το σύντομα. Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτείνουμε τη διευθέτηση ραντεβού.

Tags Άρωμα Βανίλιας, γιαννης τουμπας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1518 s (228 Queries.) // Parse time: 1.1039 s // Total time: 3.2557 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X