Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα μου! 


Η μητέρα μου είναι η ηρωίδα μου! 

Για όλα όσα δεν θα της πω ποτέ.   

Την Κυριακή γιορτάζουν οι μητέρες. Γιορτάζει και η δική μου μαμά. Γιορτάζει για όλα εκείνα που μου πρόσφερε χωρίς να ζητήσει τίποτα πίσω. Χωρίς να περιμένει το παραμικρό. Γιορτάζει για όλες τις στιγμές που δεν της μίλησα με όμορφο τρόπο, αλλά εκείνη το υπέμεινε. Γιορτάζει εκείνη που ήταν εκεί στα πρώτα μου βήματα σε ό,τι κι αν έκανα στη ζωή μου. Γιορτάζει η μαμά που ήταν πάντα εκεί να με αγκαλιάσει και να μου πει ότι με πιστεύει όταν κανείς άλλος δεν πίστεψε σε εμένα. Γιορτάζει εκείνη που ήταν εκεί να μου κρατάει το χέρι όταν φοβόμουν. Γιορτάζει η γυναίκα που πρώτα είναι μαμά και μετά όλα τα άλλα, γιατί αυτός ο ρόλος είναι ο σημαντικότερος της ζωής της. Την Κυριακή λοιπόν γιορτάζει η μαμά μου και της αξίζει κάθε μέρα να γιορτάζεται όσο την ερχόμενη Κυριακή. 

Μαζί με τη δική μου μαμά, γιορτάζουν όλες οι μαμάδες του κόσμου και η Nova Cyprus προκειμένου να τιμήσει τη ξεχωριστή αυτή ημέρα, προγραμματίζει ένα ειδικό αφιέρωμα για τις 8 Μαΐου.

Την ερχόμενη Κυριακή από τις 14:00 το πρόγραμμα του Novalife θα εμπλουτιστεί με υπέροχες ταινίες που αφορούν στην ημέρα της μητέρας όπως “Μαμάδες στο Παγκάκι”, “Penguin Bloom”, “Not without my daughter”, “Stepmom”, “Four Good Days”. 

Χρόνια Πολλά μανούλες. Σας αγαπάμε! 
 

Tags ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7053 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3880 s // Total time: 3.0932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X