Έφη Παπαϊωάννου: Φόρεσε δημιουργία της κόρης της, Εβελίνας και δηλώνει περήφανη μαμά!


Έφη Παπαϊωάννου: Φόρεσε δημιουργία της κόρης της, Εβελίνας και δηλώνει περήφανη μαμά!

Μαμά και κόρη μας δείχνουν πιασμένες χέρι – χέρι τις δημιουργίες.   

Τα επαγγελματικά χνάρια της μαμάς της και γνωστής σχεδιάστριας, Έφης Παπαϊωάννου, θέλησε να ακολουθήσει η κόρη της, Εβελίνα

Η σχεδιάστρια από την πρώτη στιγμή ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτική με την επιλογή της κόρης της να ασχοληθεί με το κομμάτι της δημιουργίας στη μόδα. 

Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για την κόρη της και τις σπουδές της, ανέφερε: “Eίμαι χαρούμενη που ανοίγει τα φτερά της και χαράζει τον δικό της δρόμο και τη δική της πορεία”, ενώ όσον αφορά στη συμβουλή που της έδωσε: “Να φροντίσεις να ξέρεις όλα τα βήματα, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι τη δημιουργία. Είναι πολλά και πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά. Επίσης, να είσαι η πιο σκληρά εργαζόμενη στον χώρο. Χρειάζεται να είσαι παθιασμένη και να αγαπάς αυτό που κάνεις”. 

Η Έφη Παπαϊωάννου επεφύλαξε μία όμορφη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς ανήρτησε ένα βίντεο στο timeline της όπου τη βλέπουμε πιασμένη χέρι – χέρι με την κόρη της να μας δείχνουν τις δημιουργίες της κι η σχεδιάστρια να δηλώνει πόσο περήφανη μαμά είναι.

Πρόκειται για δύο lime mini καλοκαιρινά φορέματα που εμπνεύστηκε και σχεδίασε η Εβελίνα, τα οποία εντάχθηκαν στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 22. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags έφη παπαιωάννου, εβελινα, κόρη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, fashion, showbiz cy, showbiz κύπρος, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8900 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3234 s // Total time: 2.2134 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X