Πάνος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για το μωράκι του και το όνομα που θα πάρει


Πάνος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις για το μωράκι του και το όνομα που θα πάρει

\"Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα ολοκληρωμένος\".

Μια ευχάριστη είδηση που έσκασε σαν “βόμβα” στην ελληνική showbiz, πληροφορηθήκαμε χθες το βράδυ και αφορά στον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο γνωστός chef, αποκάλυψε πως έγινε πατέρας για πρώτη φορά και μόλις σήμερα έκανε δημόσια τις πρώτες του δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά κάτω από άκρα μυστικότητα!

Συγκεκριμένα για τον ερχομό του παιδιού του αποκάλυψε τα ακόλουθα: “Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται". 

Kαι συνέχισε προσθέτοντας:"Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα". 

Όσο για το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης τους, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε: "Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος".

Tags gossip, showbiz, celebrities, πανος ιωαννιδης, διασημοι, πατερας, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5868 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4978 s // Total time: 4.0846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X