Η Μελίνα Ασλανίδου στη σκηνή των φετινών Cyprus Eating Awards 


Η Μελίνα Ασλανίδου στη σκηνή των φετινών Cyprus Eating Awards 

Θα ενισχύσει μουσικά τη λαμπερή βραδιά των βραβείων.   

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός του νησιού επιστρέφει στις 17 Μαΐου στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό. 

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο αγαπημένος παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης. 

Τη μουσική πινελιά στη βραδιά θα αναλάβει η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου η οποία θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους με τις επιτυχίες της. 

Το μενού θα φέρει την υπογραφή του σεφ Πανίκου Χατζηττοφή και του pastry chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία απολαύσουν ένα μενού εμπνευσμένο από την άνοιξη που συνδυάζει αρμονικά τοπικές πρώτες ύλες και μεσογειακές γεύσεις.

κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής: Νέα Άφιξη, Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Ασιατική Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Ελληνική Κουζίνα, Bar/Restaurant, Beach Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price, Delivery by Wolt - Sushi on the go, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Μεσογειακή Κουζίνα, Best Gastropub by Keo Beer, Check In Special Award που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Burger. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In Cyprus ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών» και είναι ανεξάρτητο από κάθε κατηγοριοποίηση. 

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν για το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, το Sustainability Award by Dynamec, Οινική Κουλτούρα, καθώς και στον Σεφ της Χρονιάς.
 

Tags μελινα ασλανιδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, cyprus eating awards


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2352 s (280 Queries.) // Parse time: 0.6913 s // Total time: 3.9265 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X