Το fast-fashion brand που ξεπέρασε σε πωλήσεις το Zara, χωρίς να έχει φυσικό κατάστημα 


Το fast-fashion brand που ξεπέρασε σε πωλήσεις το Zara, χωρίς να έχει φυσικό κατάστημα 

Πρόκειται για τον νέο hot online προορισμό μόδας – που λατρεύει η generation G. 

Το new entry στη βιομηχανία της μόδας το οποίο θεωρείται  αντίστοιχο των H&M και Zara, τα οποία έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις και μάλιστα χωρίς να έχει ούτε ένα φυσικό κατάστημα πώλησης, ακούει στο όνομα Shein

Ο λόγος για την κινεζική εταιρεία που διαθέτει ένα online shop όπου μπορείς να βρεις είδη ομορφιάς, lifestyle, και μόδας σε προσιτές και οικονομικές τιμές.

Η start-up εταιρεία που ιδρύθηκε το 2012 με προμηθευτές στη νότια Κίνα, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και αποστέλλει ημερησίως περισσότερα από 6,000 προϊόντα. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ξεκίνησε να συνεργάζεται με διάφορες προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Lil Nas X και η Katy Perry, με στόχο να προσεγγίσει -εκτός Κίνας- καταναλωτές από το generation G. 

Μέσα στο 2020, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η κινεζική εταιρεία κατάφερε να τριπλασιάσει τις πωλήσεις διεθνώς, οι οποίες έφθασαν στα 10 δισ. δολάρια. Αυτό την κατέστησε το μεγαλύτερο brand μόδας σε όλο τον κόσμο με αποκλειστικά διαδικτυακό κανάλι πώλησης.

Ιδρυτής της Shein είναι ο Chris Xu, ο οποίος αρχικά πουλούσε κυρίως φορέματα γάμου. Σταδιακά όμως, εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιο και με άλλα γυναικεία φορέματα, προτού τελικά εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες ρουχισμού παγκοσμίως. Η κινεζική εταιρεία, πέραν των ΗΠΑ και της Ασίας, έχει παρουσία και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Πηγή: newmoney.gr
 

Tags shein, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0171 s // Total time: 0.0174 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X