Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την παγκόσμια συνεργασία “Play it forward” με τον Shawn Mendes για την επόμενη μέρα στο ταξίδι της βιωσιμότητας


Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την παγκόσμια συνεργασία “Play it forward” με τον Shawn Mendes για την επόμενη μέρα στο ταξίδι της βιωσιμότητας

Διαβάστε αναλυτικά  

Η πολύπλευρη συνεργασία ξεκινά με την καμπάνια "Classics Reborn" για το Καλοκαίρι 2022 και θα περιλαμβάνει μια δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων  για την παγκόσμια περιοδεία του Shawn Mendes, προκειμένου να βοηθήσει στην μείωση και στην αντιστάθμιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Η Tommy Hilfiger είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της "Play it Forward" με τον Καναδό τραγουδιστή και στιχουργό Shawn Mendes, για να στηρίξουν το κοινό τους όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Η πολύπλευρη συνεργασία θα ξεκινήσει με τον Shawn Mendes ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας για το Καλοκαίρι 2022, με τίτλο «Classics Reborn», η οποία περιλαμβάνει μια συλλογή πλήρως κατασκευασμένη από βιώσιμα υλικά. Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια της επερχόμενης περιοδείας Wonder: The World Tour, ο Shawn Mendes θα φοράσει πιο βιώσιμα, custom-made TOMMY HILFIGER ρούχα, με τη Tommy Hilfiger να δωρίζει επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια στις προσπάθειες του να μετριάσει και να αντισταθμίσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της περιοδείας. Η συνεργασία θα κορυφωθεί με μια capsule συλλογή που έχει σχεδιαστεί από κοινού, η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023, και θα επαναπροσδιορίσει με ένα βιώσιμο τρόπο το διαχρονικό στυλ χρησιμοποιώντας καινοτόμα, ανακυκλωμένα, νέα υλικά και πρακτικές κυκλικού σχεδιασμού.

"Ο Shawn δεν είναι μόνο ένας πολυτάλαντος μουσικός - αντιπροσωπεύει επίσης μια νέα γενιά Futuremakers που κατανοούν την ανάγκη για δράση", λέει ο Tommy Hilfiger. "Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τον Shawn για να μάθουμε, να μοιραστούμε και να καινοτομήσουμε, μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε όσα έχουμε ήδη επιτύχει και να πάμε το ταξίδι μας στη βιωσιμότητα στην επόμενη μέρα. Αν και αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, μαζί μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό ακόμη περισσότερο για να έχουμε θετικό και διαρκή αντίκτυπο".

Η καμπάνια TOMMY HILFIGER "Classics Reborn", ξεκινώντας από τις 16 Μαΐου 2022, γυρίστηκε από τον Craig McDean και παρουσιάζει τον Shawn Mendes να φοράει στυλ από τη συλλογή 1985 Program, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού πόλο 1985, το οποίο είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι. Σε όλες τις συλλογές του 1985 Program’s 2022, η χρήση βιολογικού βαμβακιού μειώνει το CO2eq κατά περίπου 48% και αποφεύγονται 692 τόνοι εκπομπών - που ισοδυναμούν με 641 πτήσεις απλής μετάβασης από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη για έναν επιβάτη. Ο Shawn Mendes φοράει επίσης ένα πιο βιώσιμο denim που παράγεται από 20% ανακυκλωμένο χρησιμοποιημένο βαμβάκι και απαιτεί λιγότερο νερό και ενέργεια κατά τα τελευταία στάδια παραγωγής. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με επιμελημένα vintage κομμάτια TOMMY HILFIGER που αναβιώνουν νοσταλγικά αγαπημένα κομμάτια.

Στην επερχόμενη περιοδεία Wonder: The World Tour, ο Shawn Mendes έχει δεσμευτεί να καταστήσει την περιοδεία του φιλική προς το περιβάλλον, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά 50% ανά συναυλία σε σύγκριση με την τελευταία παγκόσμια περιοδεία του το 2019, και μετριάζοντας όλες τις υπόλοιπες εκπομπές μέσω ενός συνδυασμού ενεργειών που θα απομάκρυνουν και θα μειώσουν το αποτύπωμα του άνθρακα. Για να υποστηρίξει την κοινή τους αποστολή και τη συνεργασία, η Tommy Hilfiger θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Βιωσιμότητας & Αειφορίας» της περιοδείας. Σημαντικό μέρος αυτής της επένδυσης θα διατεθεί για την αναγέννηση της καλλιέργεια βαμβακιού, ώστε να συνεχιστεί ο αντίκτυπος των ευρύτερων πρωτοβουλιών βιωσιμότητας της Tommy Hilfiger. Σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας, ο Shawn Mendes θα φοράει επίσης custom-made και πιο βιώσιμα σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν εμφανίσεις που έχουν κατασκευαστεί με τη χρήση βιώσιμων υφασμάτων και διακοσμητικών (υπολείμματα από προηγούμενες συλλογές TOMMY HILFIGER), καθώς και vintage deadstock υφάσματα.

Ως βασικό ορόσημο της συνεργασίας, η Tommy Hilfiger και ο Shawn Mendes θα παρουσιάσουν επίσης μία από κοινού σχεδιασμένη capsule συλλογή την Άνοιξη του 2023. Θα περιλαμβάνει ποιοτικά στυλ που θα επαναπροσδιορίζουν τα κλασικά κομμάτια TOMMY HILFIGER με κυκλικό σχεδιασμό, ενώ θα κλιμακώνουν τις καινοτομίες ανακύκλωσης υλικών.

"Πάντα εμπνεόμουν από τον Tommy και την εμβληματική μάρκα που έχτισε και είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ το ταξίδι μας μαζί με τους θαυμαστές μου", δηλώνει ο Shawn Mendes. "Ο καθένας έχει να παίξει το ρόλο του στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος και αναμένω να δω τι μπορούμε να πετύχουμε. Ανυπομονώ να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, να εξερευνήσουμε πώς ο δημιουργικός επαναπροσδιορισμός μπορεί να έχει θετική επίδραση στη βιομηχανία της μόδας και να μοιραστούμε τι σημαίνει για μένα το να ζω πιο βιώσιμα".


 

Tags Tommy Hilfiger, fashion, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6887 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4602 s // Total time: 3.1490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X