Kourtney Kardashian – Travis Barker: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους


Kourtney Kardashian – Travis Barker: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

\"Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος”, έγραψαν και οι δυο στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι και επίσημα σύζυγοι και μας έδειξαν τις φωτογραφίες που τράβηξαν μετά τον γάμο τους.

Το ζευγάρι – που είπε “I do” στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, στις 15 Μαΐου μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη μεγάλη τους μέρα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πριν λίγες ώρες.

Η ανάρτηση της Kourtney, η οποία είχε λεζάντα, “Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει”, περιείχε μια φωτογραφία της ίδιας και του Travis να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί ενώ κάθονταν μέσα σε ένα κάμπριο στο οποίο υπήρχε μια ταμπέλα που έγραφε “Just Married” και μερικά τενεκεδάκια δεμένα με κορδόνι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν επίσης μια φωτογραφία με τη γιαγιά της Kourtney, Mary Jo “MJ” Campbell, η οποία, μια πηγή είπε στο E! News, παρακολούθησε την τελετή ως μάρτυρας μαζί με τον πατέρα του Travis, Randy Barker.

H Kourtney επέλεξε ένα λευκό μίνι φόρεμα σε συνδυασμό με ένα πέπλο, ένα σταυρωτό κολιέ και μυτερές γόβες ενώ ο Travis φόρεσε ένα κοστούμι και κομψά γυαλιά ηλίου.

Γιορτάζοντας το γάμο τους, η Kourtney ανήρτησε στα insta stories της ένα μπισκότων σε σχήμα καρδιάς που έγραφε “Mr + Mrs Barker” από τους Simon Huck και Phil Riportella όπως και κάποιες άλλες εικόνες που μοιράστηκε τόσο εκείνη όσο και ο Barker.

Ο γάμος του ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα έγινε έναν μήνα αφότου η Kourtney και ο Travis προσπάθησαν να παντρευτούν στο Λας Βέγκας, αφού παρευρέθηκαν στα Grammy του 2022. Αν και δεν κατάφεραν να λάβουν επίσημη άδεια γάμου εκείνη την εποχή, τα lovebirds είχαν ακόμα μια ανεπίσημη τελετή στο παρεκκλήσι One Love Wedding. Τώρα, με έναν ανεπίσημο και έναν επίσημο γάμο στη ζωή τους, το μόνο που μένει είναι το πάρτι.Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Kourtney Kardashian, travis baker, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3947 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3688 s // Total time: 2.7635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X