Χριστίνα Μπόμπα για δίδυμα: "Τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο" [βίντεο]


Χριστίνα Μπόμπα για δίδυμα: "Τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο" [βίντεο]

\"Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο\".

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, βρέθηκε χθες, Τετάρτη, 18 Μαΐου, η Χριστίνα Μπόμπα.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, στη συζήτηση που είχε με τον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και στα δίδυμα μωράκια της, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και στον σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμα: Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η ζαβολιά που έκανε η κόρη τους Φιλίππα μέσα στο αεροπλάνο! [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου, η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι πολύ ωραία. Του πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα. Μιλάω όλη μέρα για τα μωρά".

Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Με βοηθάει πάρα πολύ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας[...]Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν μικρή δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, χριστίνα μπομπά, διασημοι, σακης τανιμανίδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9779 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4180 s // Total time: 2.3959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X