Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τους γιους του και τα ταλέντα τους [βίντεο]


Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τους γιους του και τα ταλέντα τους [βίντεο]

Θα ήταν δεκτικός στο να λάβουν μέρος σε κάποιο talent show;

Τον Θοδωρή Μαραντίνη πετύχαμε το πρωί της Τετάρτης, 25 Μαΐου, να παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ, “Ήρθε κι Έδεσε”.

O Έλληνας ταλαντούχος καλλιτέχνης στη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Έλενα Τσικκά, αναφέρθηκε μεταξύ όσων είπε και στην 20ετή πορεία καριέρας που έχει δημιουργήσει με το συγκρότημα Onirama, στο δέσιμο που έχει πλέον με το νησί μας, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί και για τα προσωπικά του ζητήματα.

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκαλύπτει που χάθηκαν οι ισορροπίες στον γάμο του με την Σίσσυ Χρηστίδου

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε στο εάν βλέπει σε κάποιο από τα παιδιά του, το καλλιτεχνικό του χάρισμα, ακολουθώντας τα δικά του μουσικά μονοπάτια, με τον ίδιο να απαντάει τα ακόλουθα: “Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να μην τους βλέπω μέσα από εμένα, να τους βλέπω ως παρατηρητής, αυτούσια. Τους αρέσει πολύ η μουσική, είναι μικροί ακόμα και εγώ απλά τους αφήνουν να εξερευνήσουν τα ταλέντα τους και τι τους αρέσει. Μέσα από τη δική τους ικανοποίηση αν προκύψει κάποια κατεύθυνση, απλά να μπορώ να τους βοηθήσω για το συγκεκριμένο αντικείμενο”.

Ενώ ακολούθως αποκάλυψε για το αν θα ήταν δεκτικός να τους δει να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα talent show: “Δεν ξέρω ακόμα, ίσως είναι ακόμα μικροί, θα πρέπει να σου πω σε καμία 10αρια χρόνια, να δω ποια είναι η φάση των talent shows και της τηλεόρασης για να απαντήσω”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, θοδωρής μαραντίνης, Συνεντευξη, γιοι, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3669 s (230 Queries.) // Parse time: 1.4742 s // Total time: 3.8410 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X