"Survivor": Χώρισαν Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου [βίντεο]


"Survivor": Χώρισαν Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου [βίντεο]

Επεισοδιακή η αντιπαράθεση μεταξύ τους. 

“Power of love”, έγινε το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”, καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σύντομη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Οι δυο παίκτες οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είχαν έρθει πολύ κοντά, χώρισαν επεισοδιακά θα λέγαμε, μιας και είχαν έναν μεγάλο καυγά. 

Διαβάστε ακόμα: "Survivor": Έγινε η πιο ανατρεπτική αποχώρηση του reality [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε: "Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα". 

Το "Story τελείωσε" δήλωσε κατηγορηματικά, με την παίκτρια από την άλλη να ξεσπάσει σε λυγμούς όταν της δόθηκε ο λόγος. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, survivor, σπυρος μαρτικας, Βρισηίδα Ανδριώτου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1979 s (280 Queries.) // Parse time: 0.3614 s // Total time: 2.5593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X