Alec Baldwin: Η τραγική είδηση που τον βρήκε μετά από μήνες από το ατυχές συμβάν του πυροβολισμού


Alec Baldwin: Η τραγική είδηση που τον βρήκε μετά από μήνες από το ατυχές συμβάν του πυροβολισμού

Δύσκολες και πάλι οι ώρες για τον χολιγουντιανό ηθοποιό.  

Άλλο ένα “χαστούκι” από τη ζωή "έφαγε" ο Alec Baldwin, μετά από 7 μήνες από την τραγική είδηση που σόκαρε το παγκόσμιο, μετά τον πυροβολισμό που είχε η διευθύντρια φωτογραφίας, Halyna Hutchins, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων νέας ταινίας του ηθοποιού. 

Το πρωί της Παρασκευής, 27 Μαίου, χολιγουντιανός ηθοποιός  με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας του, Carol, η οποία “έφυγε” σε ηλικία 92 ετών.

 Στην ανάρτηση που ο Baldwin μοιράστηκε με τους followers του, ανέφερε κάποια βιογραφικά στοιχεία της μητέρας του, το πώς γνωρίστηκε με τον πατέρα του, όπως και το γεγονός πως το 1991 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, τον οποίο και νίκησε. 

Διαβάστε ακόμα: Alec Baldwin: Η εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της συνεργάτιδας του που μπορεί να τον αθωώνει! 

Παράλληλα, η δήλωση υπογράμμισε την ακτιβιστική της δράση και τη βοήθεια που παρείχε, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος για τον καρκίνο, όπως και να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα για έρευνες.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, "η μητέρα μου μου έμαθε για τις δεύτερες ευκαιρίες. Και για τις τρίτες, επίσης. Πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια της ζωής της ως μαχήτρια και ως νικήτρια για τον σκοπό, στον οποίο αφιέρωσε πολλή ενέργεια. Είμαστε όλοι τρομερά περήφανοι για τα κατορθώματά της". Δείτε πιο κάτω την εικόνα που δημοσίευσε: 

Tags διασημοι, Alec Baldwin, hollywood, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1088 s (228 Queries.) // Parse time: 1.2822 s // Total time: 4.3910 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X