Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για το τροχαίο που είχε: "Είχαμε όλοι Άγιο..."


Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για το τροχαίο που είχε: "Είχαμε όλοι Άγιο..."

\"Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα\"

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε την Τετάρτη, 25 Μαΐου, αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή “Breakfast”, νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, 27 Μαΐου, η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια χαρακτηριστικά όπως φρόντισε να μας ενημερώσει σε αναρτήσεις της στο instagram εκείνη την ημέρα, είχε μια δυνατή σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, και όπως τόνισε είχαν όλοι Άγιο, καθώς θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα το όλο περιστατικό. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της έβαλε για ύπνο την γιαγιά της και βρήκε ευκαιρία να το..."σκάσει" [βίντεο]

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις της στην εκπομπή σχολίασε: “Είχα ένα τροχαίο πρόσφατα. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το Stop, με πολύ φόρα και δεν σταμάτησε καθόλου την παρέα του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά ακούει από μέσα μία κραυγή. “Με τράκαρε με τράκαρε φώναζα”, φαντάσου να ακούς τον άνθρωπό σου εκείνη τη στιγμή. Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα που ήταν μαζί μου και στο τέλος ένα βαν, όπου ήταν πιο στιβαρό, γιατί αλλιώς είχε κολόνα μπροστά μου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα". 

Και πρόσθεσε: “Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο η σύζυγός του Κώστα Σόμμερ, η Βαλεντίνη και ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά. Είχαμε όλοι άγιο, το αυτοκίνητο πάει για ολική, θα μπορούσα να έχω και το μωρό μέσα.”

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ελένη Χατζίδου, διασημοι, τροχαιο, ατυχημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1968 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4019 s // Total time: 2.5987 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X