Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022; 


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022; 

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Κριός

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Ταύρος

Υπάρχει μια δυσαρμονία στην ατμόσφαιρα και η μέρα σας κάθε άλλο παρά αρμονική θα είναι. Προσοχή θα χρειαστεί στις φιλικές σας σχέσεις, μια και είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως να σας ζητηθεί ή να χρειαστεί να προσφέρετε κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να εργασθείτε αμισθί. Θα ανταμειφθείτε στο άμεσο μέλλον για την προσφορά σας αυτή…

Δίδυμοι

Το κλίμα γύρω σας μπορεί να σας φέρει νευρικότητα και εξάντληση. Φανείτε ευέλικτοι με το να μην εγκλωβίζεστε στα κεκτημένα και στην ασφάλεια του γνωστού, γιατί δεν θα μπορέσετε να κάνετε τα βήματα προόδου που επιθυμείτε. Σε προσωπικό επίπεδο θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα. Για να κατευνάσετε τα πνεύματα, μια ευχάριστη έκπληξη ή ένα δώρο μπορεί να φανούν αρκετά αποτελεσματικά…

Καρκίνος

Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις. Δεν είναι η καριέρα όλη σας η ζωή και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή.

Λέων

Σήμερα μπορεί να γίνετε ενοχλητικοί, εάν δεν προσέξετε τα λεγόμενα σας, στην επαφή σας με ένα εμφανώς αυταρχικό πρόσωπο! Εάν ψάχνετε για συμβουλή σε επαγγελματικά ζητήματα, μην εμπιστεύεστε άτομα εκτός επαγγελματικού χώρου, γιατί παρά τις καλές τους προσθέσεις, οι συμβουλές τους δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα. Αποφύγετε επίσης κατά τη διάρκεια της μέρας τα τυχερά παιχνίδια, τις ακριβές αγορές ή την απότομη συμπεριφορά προς το ταίρι σας. Ένα άτομο του στενότερου περιβάλλοντος σας μπορεί να προκαλέσει χωρίς να το καταλάβει, μια συναισθηματική αναστάτωση και αγωνία.

Παρθένος

Θα πρέπει να αποφύγετε να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, γιατί οι διαφωνίες ως προς το σχέδιο δράσης θα σας κουράσουν χωρίς λόγο και θα οδηγήσουν το όλο εγχείρημα σε πλήρη αποτυχία. Αφιερώστε το χρόνο σας στην οικογένεια σας, επισκεφτείτε ένα γηραιό συγγενή σας ή περάστε δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να δεχτείτε το φλερτ ενός προσώπου που δεν υπολογίζατε.

Ζυγός

Θα πρέπει να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας κρατάει στάσιμους και να προχωρήσετε στον επανασχεδιασμό της ζωής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής. Μόνο τότε θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη. Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας.

Σκορπιός

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν σήμερα. Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή!

Τοξότης

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

Υδροχόος

Έχετε κατακτήσει όσα επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε. Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν.

Ιχθύς

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι επώδυνο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια καθώς και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7787 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4869 s // Total time: 2.2655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X