Μαυρίκιος Μαυρικίου: Γνώρισε την Ιλάειρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και νονό του [εικόνα]


Μαυρίκιος Μαυρικίου: Γνώρισε την Ιλάειρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και νονό του [εικόνα]

Τους έδωσαν προσκλητήριο για τον επερχόμενο γάμο τους.  

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους από το “Asia Express” ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στη Λεμεσό και συναντήθηκαν με το Προεδρικό ζεύγος. 

Διαβάστε ακόμα: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η επίσκεψη στην προεδρική οικία με την Ιλάειρα και οι συζητήσεις με την Πρώτη Κυρία! [βίντεο]

Το ζευγάρι που πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Αύγουστο, πραγματοποιώντας τον γάμο του στο νησί μας, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το πρώτο προσκλητήριο του γάμου στον Νίκο Αναστασιάδη, Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην Άντρη Αναστασιάδη, Πρώτη Κυρία καθώς είναι οι νονοί του Κύπριου καλλιτέχνη. 

Μάλιστα ο Μαυρίκιος μοιράστηκε στο instagram και μία φωτογραφία από πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, μαζί με τους νονούς του ανανεώνοντας το ραντεβού τους στον γάμο.

Συνάντηση κορυφής! Απόψε ο νονός μου, πρόεδρος της Κύπρου μας γνωρίζει την Ιλάειρα. Δώσαμε το πρώτο προσκλητήριο! Επόμενη συνάντηση ο γάμος μας τον Αύγουστο!”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα. Δείτε πιο κάτω το σχετικό στιγμιότυπο: 


 

Tags Νίκος Αναστασιάδης, ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, μαυρικιος μαυρικιου, Ιλάειρα Ζήση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7197 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3240 s // Total time: 3.0437 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X