Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου: “Το όμορφο ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του”


Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου: “Το όμορφο ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του”

Το “αντίο” του ραδιοφωνικού διδύμου.   

Η Κλέλια Γιασεμίδου και ο Πέτρος Αθανασίου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης, 31 Μαΐου την τελευταία τους εκπομπή στον Super FM, που μας κρατούσαν συντροφιά από τον περασμένο Σεπτέμβριο καθημερινά τα απογεύματα. 

Το ταξίδι τους στα ερτζιανά ολοκληρώθηκε και το ζευγάρι θέλησε να πει “αντίο” και σε σχετικές αναρτήσεις στα social media ευχαριστώντας όλους όσοι τους στήριξαν τους τελευταίους μήνες και βεβαίως δεν παρέλειψαν τον Ζήνωνα Ζηντίλη, διευθυντή του Super FM.

Λένε πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι και το δικό μας όμορφο ταξίδι στον Super FM έφτασε στο τέλος του! Το ευχαριστώ είναι λίγο σε αυτή την super ομαδάρα και στον αγαπημένο μας Super Z, Ζήνωνα Ζηντίλη. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε εσάς που μας κρατήσατε συντροφιά όλα τα απογεύματα!”, ήταν τα λόγια της Κλέλιας Γιασεμίδου. 

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Πέτρος Αθανασίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: “Ότι αρχίζει τελειώνει. Αυτό που όμως έχει τη μεγαλύτερη αξία, είναι η διαδρομή από την αρχή μέχρι το τέλος και οι συνοδοιπόροι σου σε αυτή. Τρία ανεπανάληπτα ραδιοφωνικά χρόνια πίσω από το μικρόφωνο και επτά κερδοφόρα χρόνια στις πωλήσεις του σταθμού, ταξίδεψα με μια υπέροχη ομάδα φίλων, συναδέλφων, συνεργατών και φυσικά των ακροατών. Ανθρώπων που κάνουν τον Super FM Σούπερ! Παντοτινά ευγνώμων σε όλη την ομάδα και σε κάθε ένα ξεχωριστά”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@petros_athanasiou_)


 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πετρος αθανασιου, διασημοι, super fm, showbiz cy, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3014 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4662 s // Total time: 2.7676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X