Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022;

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την υποστήριξη κάπων αγαπημένων σας προσώπων, με τις παράλογες απαιτήσεις, τα τελεσίγραφα και τις παραξενιές σας. Γι αυτό, πριν γκρεμίσετε το σύμπαν γύρω σας, αναρωτηθείτε: Πρόκειται για κάτι πραγματικά σημαντικό ή είναι μια ιδιοτροπία της στιγμής; Η συμβουλή της ημέρας είναι, να καταπιέσετε λίγο το συναίσθημα και να αφήσετε την λογική να βγει μπροστά. Εάν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με την καθαριότητα, με τον καλλωπισμό σας, να κάνετε κάποια ψώνια ή μια σύντομη επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, η μέρα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ταύρος

Ζητήματα καρδιάς θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα για την σχέση ή το γάμο σας. Εάν έχει τελματώσει, ή θα βρείτε τρόπο να την αναζωογονήσετε, ή θα αποδεχτείτε το ναυάγιο και θα αποχωρήσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε οτιδήποτε δραστικό, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε την όποια απόφαση βιαστικά, γιατί πιθανόν να μην υπάρχει πισωγύρισμα…

Δίδυμοι

Βρείτε διεξόδους διαφυγής! Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη. Προσοχή επίσης στους παράνομους δεσμούς όσοι είστε δεσμευμένοι! Το πλανητικό σύστημα θα σας μπλοκάρει συναισθηματικά σήμερα.

Καρκίνος

Μην περιμένετε σήμερα να ξεχωρίσετε μέσα στα πλήθη. Ας ελπίζουμε ότι η «εξαφάνιση» σας αυτή θα είναι ηθελημένη… Θα φανείτε όμως τυχεροί σε μια ενδεχόμενη εκδρομή! Είναι η ιδανική μέρα να ανακαλύψετε μια νέα δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο σας ή θα σας έρθει μια ιδέα για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε διάθεση να εγκαταλείψετε το σπίτι σας, αφιερώστε τον χρόνο σας, διευρύνοντας τους ορίζοντες σας μέσα από πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή σε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο. Το βραδάκι ωστόσο ετοιμαστείτε για απρόσκλητους επισκέπτες…

Λέων

Θα αισθανθείτε σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος εκτός του σπιτιού σας που να αισθάνεστε ασφαλείς, και θα είναι πολύ δύσκολο να ισορροπήσετε, εάν πρέπει να δουλέψετε και να εγκαταλείψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρά όμως την αρνητική σας προδιάθεση, η δουλειά σας θα σας δώσει κάποιες χαρές. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία με άτομο που θα δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια ασχολία ή ένα χόμπι σας. Το βράδυ θα είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα, για λίγο παιχνίδι στον υπολογιστή ή απλά για χαλάρωση με την συντροφιά ενός βιβλίου.

Παρθένος

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και αναλύστε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή στην ζωή σας από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενεργήστε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι βάρος, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ζυγός

Απόφυγε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα, είναι ότι μπορείς να διαγνώσεις τα πραγματικά αισθήματά των άλλων απέναντί σου και να έχεις έτσι κι εσύ την αρμόζουσα συμπεριφορά.

Σκορπιός

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

Τοξότης

Η μέρα θα αποτελέσει σημείο καμπής για τη ζωή σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια σε βάθος συζήτηση που να προδιαγράψει το οικογενειακό σας μέλλον, τη μοίρα της αισθηματικής σας σχέσης ή μιας σχέσης με ένα πολύ σημαντικό για σας πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να γίνουν εμφανή κάποια μεγάλα οικονομικά βάρη που θα κλιθείτε να επωμιστείτε στο άμεσο μέλλον.

Αιγόκερως

Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην απορυθμιστείτε και χάσετε την θετική δυναμική που επικρατεί. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σας. Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειας σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.

Υδροχόος

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τουλάχιστον μέρος του προγράμματος σας για χάρη τους. Κάντε το με την ψυχή σας. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε αρκετά ασφαλής στην σχέση σας και διαισθάνεστε η ισορροπία να έχει επανέλθει. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και επαναπαύεστε, μια και οι σχέσεις, όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.

Ιχθείς

Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται… Προσέξτε τα λόγια σας σήμερα, γιατί εύκολα μπορείτε να πληγώσετε τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας και να βλάψετε τις σχέσεις σας. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διακοπής σχέσεων λόγω παρεξηγήσεων.

Απο την Αλίντα Κανάκη/thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0204 s // Total time: 0.0208 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X